Metin Tekin: “Umarım futbol Atiba’yı bırakmıyordur”

tesbih

New member
Metin Tekin: “Umarım futbol Atiba’yı bırakmıyordur” Metin Tekin, Beşiktaş’ın deplasmanda Hatayspor’a karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetin akabinde NTV ekranlarında kıymetlendirme yaptı. İşte Metin Tekin’in kelamları…

Gücü yüksek bir Beşiktaş izlemedik. Oyun 2. yarı biraz değişti. bu biçimde oyunları kabul ederim, şu biçimde kabul ederim, bu oyunu tercih edersiniz, konum vermezsiniz. Bunun bir mantığını anlarım. Hatayspor’un istediği bir oyun oynandı. Beşiktaş, 2. yarıda topa daha epeyce sahip oldu ancak üreten bir Beşiktaş izlemedik. Batshuayi, Pjanic ve Josef’in eksikliği değerli.

“UMARIM FUTBOL ATIBA’YI BIRAKMIYORDUR”

Futbol apansız bitmez, veda birazcık kendini hissettirir. Atiba’da bir şeyler görüyoruz ancak umuyorum değildir, fizikî olarak görüyoruz. kimi vakit oyunla büyür, o enerjiyi sağlarsınız. Ne vakit ki olmayan, kovalayan kadroya dönüşürseniz o güç sizi aşağı çekiyor.

Ersin’in golde yanılgısı var diyemeyiz. Kaçırılan 2 durum vardı Hatay açısından. Ersin açısından epeyce bir şey söylemek mümkün olmaz.

Umut Meraş yönetim eden bir oyuncuydu, ileride epeyce tesirli olmadı. Larin, ikili oyunlarda, birlikte oynayacağınız oyuncu değil. Önde içeri girmek zorunda. Larin, oyunu bitiren bir oyuncu. N’Koudou’nun fazlaca eksikliğini hissediyor Beşiktaş, bu sene o çabukluğu arıyor. Batshuayi’yi de aldığınızda çabukluk manasında bir tek Rosier kalıyor.

Gökhan Töre, ‘Bana yeteri kadar talih verilmiyor’ diyebilir fakat 10 dakikayı dünyanın en kıymetli 10 dakikası üzere oynayacak. Sahne burası. Bugün de epey tesirini nazaranmedik. Larin santrfora geldi lakin hayli değişen bir şey olmadı.

İtimat Yalçın, bir gün şahane. 20 haftada bir oluyor natürel o. Girer, 1-0 yapar, üst üste asist yapılır, futbolculuğunun buna muhtaçlığı var. Olmyor.

Şampiyonlar Ligi’yle bir arada oynamak kolay değil, Beşiktaş bunun da derdini yaşıyor.