MHP’de ortalığı karıştıran istifa

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
MHP’de ortalığı karıştıran istifa MHP Kırıkkale Keskin İlçe Lideri Zafer Çakmaklı, bakılırsavinden istifa etti. İstifa açıklamasında MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’le görüş ayrılığına düştüğünü söyleyen Çakmaklı, “O, siyasi gelecek korkusuna düştü, ben ise, teşkilat çıkar ve menfaatlerinin derdine düştüm.” dedi. Çakmaklı’nın istifa açıklamasında MHP Milletvekili Halil Öztürk’ü amaç almasına MHP Kırıkkale İdeal Ocakları sert reaksiyon geldi.

MHP Kırıkkale Keskin İlçe Lideri Zafer Çakmaklı, misyonundan istifa etti. Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Çakmaklı, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü maksat aldı.

“DANIŞMAN VE YALAKALARINE NE SÖYLEDİYSEM BİREBİRİNİ SÖZ ETMEK İSTİYORUM”

Halil Öztürk’le son vakit içinderda görüş ayrılığına düştüklerini söz eden Çakmaklı, paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

*2017’yılında Sn. Genel Liderimiz Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle MHP Keskin İlçe Lideri olarak misyon aldım o günden bu güne elimden geldiği kadar teşkilatıma, davama hizmet ettim.

* Lakin son vakit içinderda milletvekilimiz Halil Öztürk’le görüş ayrılığına, memleket ayrılığa düştük. O, siyasi gelecek telaşına düştü, ben ise, teşkilat çıkar ve menfaatlerinin telaşına düştüm.

* Lakin bu kutuplaşmanın partime teşkilatıma ve canımdan epeyce sevdiğim dava arkadaşlarıma, teşkilat başkanlarıma ziyan vermemesi ismine Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanlığı bakılırsavinden istifa ediyorum.

* Halil Öztürk, Sulakyurtlu ben Keskinliyim. Halil Öztürk partili, ben ülkücüyüm. Dün Halil Öztürk’ün yüzüne, danışmanlarına ve yalakalarına ne söylemiş olduysem bir daha birebirini söz etmek istiyorum.

* Bizde teşkilat temeldir. Bir zafer masraf, bin zafer gelir. Teşkilatımın çıkar ve menfaatleri ferdî çıkar ve menfaatlerimizin üzerindedir. Bedelli dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım haklarınızı helal edin benim var ise da helal olsun selam hürmet ve hürmetlerimle.

“HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ”

MHP Kırıkkale Vilayet Lideri Erdal Baloğlu ise Çakmaklı’nın istifasının akabinde toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Keskin İlçe Liderimiz Sayın Zafer Çakmaklı beyefendiye partimize ve davamıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşkilatımız ismine teşekkür eder, bundan daha sonraki hayatında muvaffakiyetler dilerim” sözlerini kullandı.

Kırıkkale İdeal Ocakları Lideri Tuner Alp Tekin (solda) ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk

“HALİL ÖZTÜRK DAVACILARIN AĞABEYİ KONUMUNDA”

Çakmaklı’nın istifa açıklamasında MHP Milletvekili Halil Öztürk’ü gaye almasını Kırıkkale İdeal Ocakları Lideri Tuner Alp Tekin sert reaksiyon gösterdi. Toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada Çakmaklı’nın MHP’nin doktirinlerine uygun olmayan biçimde istifa ettiğini belirten Tekin, şu notu paylaştı:

* MHP Keskin İlçe Lideri Zafer Çakmaklı, Ülkücülükten ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin doktrinlerinden bihaber olarak istifa etmiş, istifasını toplumsal medyadan duyurmuş, haddi olmadan Ülkücülüğü ağzına alıp Kırıkkale’nin Ankara’da ki uçbeyi, bütün davacıların ağabeyi Av. Halil Öztürk ‘ü abdest almadan istifa metninde anmıştır.

* Partimizi bu türlü toplumsal medyada gündeme getirmesini bir kenara bırakarak Sayın Milletvekilimizi partili kendisini de ülkücü bakılırsan bu kişiselyetin ortasında bulunduğu gaflet, dalalet ve hıyanetten uyandırmak biz davacıların ve Dava Ocaklarının görevidir.

* Dava Ocakları’na bir gün yolu düşmemiş, MHP’yi Kırıkkale’de en kuvvetli olduğu Keskin’de yapılan her seçimde 3. sıraya düşürmüş, ülkücülük namına bir fidan dahi dikmemiş, MHP ismine bir adım dahi atmamış bu kişiselyetin ne ülkücülükle ne de MHP’lilikle bir ilgisinin olmadığı istifa formuyla ortaya ayan beyan dökülmüştür.

* Parti Disiplin Heyetlerimizin devreye girerek bu şahsî ihraç edeceğinden hiç bir kuşku duymadan, ülkücülüğü ve Milletvekilimizi toplumsal medyada rencide etmeye çalışan bu gafil ve bunun gibiler bilmelidir ki davacılar, Halil Öztürk’ün yanında, Halil Öztürk de davacıların ağabeyi pozisyonundadır.

* Bu cins tartışmaların toplumsal medya üzere kirlenmiş, trollenmiş, klavye delikanlılarının meskeni haline gelmiş mecrada yapılması şovmenlikten, artistlikten öte bir durum değildir. Bu ve bundan daha sonra bu çeşit davranışların içerisinde yer alan ve almayı düşünen şahıslara İdeal Ocaklarının varlığını hatırlatmak boyun borcumuzdur.

Günün Trend Görüntüsü

Daha fazla göster