MotoGp, Assen: Bezzecchi pole pozisyonunda. Ön sırada Bagnaia ve Marini

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
MEVCUT OLMAYAN —Kutup Bezzeki geçmiş rekorlarla ve ön sırada – Hız Katedrali’nde – süper güçleri kutlayan kırmızı bir hat-trick Ducati. bez, çanta, denizciler: Valentino’s Academy’den üç adam herkesin önünde ve biri için hazır sürat yarışı kahramanlar olarak (15:00’ten itibaren). Arkalarında sürpriz uyanıyor yamaha ile QuartararoDaha sonra Bağlayıcı ile KTM ve başka bir İtalyan motosikleti olanAprilia tarafından sürülen Alex Espargarò. Üçüncü sıra, Noale’den başka bir RS-GP tarafından açılır (Vinales), ardından bir çift Borgo Panigale (Zarco, Alez Marquez) Ducatista ne kadar uygunsa, martinçakılda bir kayma sayesinde, 10. zaman denemesinin ve dördüncü sıranın ötesine geçmiyor, zeytinya Ve Miller. Ne kötü şans, Bastianini: Sağ kürek kemiğindeki kırıktan hâlâ iyileşme sürecinde olan ikinci resmi Ducati sürücüsü, Q1’de dikkati dağılmış bir sürücü tarafından arkadan çarptı. Marquez: en iyisinden uzak, ikisi altıncı sıradan başlayacak.

Bezzecchi, ne fırça darbeleri. Bagnaia: “Mutluyum”

Ducati için MotoGP ile ilk 8 randevuda altıncı pole pozisyonu, Bezzecchi için ise kariyerinde ikinci sıra: “Bu pistte yörüngeleri taradığımı söylüyorlar ama bunu fark etmiyorum”, diye gülüyor Rimini sürücüsü. “Almanya’daki sıralama turlarındaki kötü şansı telafi etmek istedim, başardım. Bugünün ve yarının yarışı açısından bir sırık önemlidir. Bagnaia memnun: “Motosiklet hala biraz gergin, burada bu kadar çok zorlukla karşılaşmayı beklemiyordum: ancak teknisyenlerle iyi bir anlaşmaya vardık. İyi sıralama , ilerliyoruz ve ben mutluyum: Bez her zaman biraz fark yaratıyor, nerede gelişebileceğimizi görmek için hâlâ verilere bakmamız gerekiyor, ancak hız iyi. Sprintte başarılı olmayı umuyoruz”. Tavullia’nın üçüncü silahşörü Marini: “İlk turda harika bir tur attım, ikinci turda pole pozisyonunu almak için zorlamaya çalıştım ama sınırı aştım”. Tamamen formda değilim ve diğerlerine kıyasla biraz daha yavaş hissediyorum”.

Dikkati dağılan Marc Marquez, Bastianini ile çarpışıyor

Beşinci sırada iki İtalyan başlayacak: Di Giannantonio (13.) Gresini takımından Ducati ile, Morbidelli (15.) resmi M1 ile. “Marc aslında biraz dikkati dağılmış görünüyordu” diyor. Gigi Dal’Ignadg Ducati, sürücünün karıştığı kazayla ilgili honda. Şaşkın, kararsız, dikkati dağılmış: Marquez Q1 sırasında zavallı adamı sansasyonel bir şekilde arkadan bitirdi. Aeneas Bastianini. Rimini’den gelen sürücü, arka arkaya ikinci kez 1. viraja giremeyince gazı açıkça kapatmış ve yarış çizgisinden çıkmıştı. Rüzgardan yararlanmaya çalışırken direksiyonuna yapışmış olan Cannibal, bir an fazla uzun süre arkasına baktı ve sonunda GP23’ü vurdu. Katalan (17. sırada başlayacak) çakılda yuvarlandı, Canavar kesinlikle Q2’ye geçme olasılığına veda etti.