MotoGp, Assen: Bezzecchi serbest antrenmanda uçuyor. Sonra Martin ve Miller

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
ASEN – Bezzecchi, Hız Katedrali’ndeki ilk serbest antrenman gününü domine etti ve sabah hepsini geride bıraktıktan sonra öğleden sonra en iyi zamanla bitirdi: Rimini sürücüsü uzun bir süre kendini yarış hızını geliştirmeye adadı. , diğerleri için yakalanamazdı. Arkasında, Bez gibi şampiyonluk için tam bir mücadele veren diğer Ducati sürücüsü: Pramac versiyonundaki GP23’e sahip İspanyol Martin, Mooney Vr47 takım sürücüsünün 130 binde bir gerisinde ikinci oldu. Cuma günü oldukça sanal olan podyumun üçüncü adımında Miller, Ktm ile tırmanıyor, bir buçuk saat acı çektikten sonra 2. Çerçeve Programın son bölümünde denge ve etkililik bulan bir Bagnaia’nın çok az önünde. Birinci ve dördüncü arasında sadece 2 ondalık var, ancak en etkileyici şey, en iyi 10’un – doğrudan 2. çeyreğe gidenlerin – yarım saniye içinde kapatılması. Sağ kürek kemiğini kırdıktan sonra hala iyileşme yolunda olan Bastianini ve Vinales’in Aprilia’sının akıntısından yararlanmaya çalışırken tekrar kaza yapan çaresiz bir Marc Marquez: Honda’lı Cannibal, 19. kronodan daha iyisini yapamaz ve geri döner. başı eğik çukurlara. Ne çile.

MotoGp, Bagnaia: “Sevdiğim Assen pisti”. Bezzecchi: “Mücadele edeceğiz”

22 Haziran 2023

Bezzecchi: “Bu pistte harika hissediyorum”

“Geçen yıl bu pistte kariyerimin ilk MotoGP podyumunu elde ettim: Güzel anılarım var, bu doğru, ama sadece bunun için iyi olduğumdan değil.” Bezzecchi, çerçevelemek için bir gün. “Hızlı virajlarda yavaş virajlara göre daha iyi hissediyorum: Frenlemede oldukça güçlüyüm ama çok geniş dönüşlerde kendimi gerçekten rahat hissediyorum. Bu sabah bisikletle ilgili bir sorunla şanssızdık ama çok şükür garajda iyi idare edebildik”. Sachsenring’deki dördüncü sıranın kendisine güven verdiğini söylüyor: “Zekâ ve metodla çalışarak elde ettiğimiz için, böyle devam edelim”.

MotoGp, Pazar günü Assen’de yarışıyoruz: Valentino’nun zaferini selamladığı motorlar katedrali

muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

22 Haziran 2023

Quartararo’nun uyanışı, Marini tamam

Quartararo için tüm sezonun en iyi Cuma günü: Fransız, Bezzecchi’nin 278 binde bir gerisinde, günün en hızlı altıncı zamanını belirliyor. Diğer Yamaha sürücüsü Morbidelli de uyanış belirtileri gösteriyor gibi görünüyor: ancak pistin son sektöründe sallanıyor ve sadece 16. sırada bitiriyor. Geçen sefer iyi bir performans sergileyen Aprilias, Noale motosikletlerinin şu bölümlerde kendilerini iyi ifade edebildiğini doğruluyor: Vinales 5. ve Aleix Espargarò 7., yarın sabahki sıralama turunu beklerken fena bir ilk gün değil. Doğrudan 2. Çeyrekte ikinci bir Ktm (Binder) ve iki Ducatis (ilk 10’da 5 Kırmızı): Marini 9. ama takım menajeri Uccio Salucci’ye göre daha iyisini yapabilirdi (“Son bölümde bir şeyler ters gitti, aksi takdirde rahatlıkla 2.), Alex Marquez 10. ve 88 binde Zarco’nun önünde olabilirdi.