MotoGP, Bagnaia Amerika’da pole pozisyonunda. Yakında sprint yarışı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Üzgünüm Bagnaia eleme sonunda en hızlı olanıdır Amerika GP’si Austin’de, dünya şampiyonasının üçüncü turu MotoGP. Dünya şampiyonu Ducatista, Teksas’ta yeni bir başarı rekoru kırdı ve utanmaz bir yarışta bile daha iyi olmayı başardı. Alex MarquezBelli ki küçük kardeşi Marc’tan çok şey almış, özellikle de en iyi binicinin akıntısına kapılma alışkanlığı. Ancak Bagnaia sakinliğini koruyabildi, Katalan’dan kurtuldu ve pole pozisyonunu aldı. için ikinci krono Durulama, kendini bu pistte kendi arka bahçesinde gibi hisseden Honda’dan şaşırtıcı İspanyol. İlk satır tarafından tamamlanır luca mariniValentino’nun erkek kardeşi, dolayısıyla Alex’ten önce gelen junior marco bezzecchi ve Aprilia’lar Alex Espargarò. Bu, yarın için planlanan GP’nin ve aynı zamanda bu gece İtalya saatiyle 10:00’da başlayacak olan sprint yarışı için griddir: Pazar günü 20 yerine sadece 10 turluk ve puanların yarısı kadar olan bir yarış.

Bagnaia: “Bu kadar hızlı gideceğimi düşünmemiştim”

“Potansiyelin yüksek olduğunu biliyorduk ama böyle bir zamanı düşünmüyordum. Sektörün ilk bölümünde de daha iyisini yapabiliriz, yine de çok iyi bir iş çıkardık”, diye gülümsüyor Pecco, inanılmaz bir güç gösterisi yaparak etkileyici bir şekilde 2’01”892, bir öncekinin onda bir buçuk altında rekor kıran martin. Her şeyden önce, Piyemonteliler, Gentile’nin Maradona’da yapmadığı gibi, Marquez tekerleklerine takılıp kaldığında soğukkanlılığını koruyabildi. “Alex burada çok güçlü ve başarı için bir rakip, ona yardım etmem gerektiğini düşünmemiştim”, zarif bir şekilde Pecco’nun sözünü kesti.

İkinci bisikletle ön sırada Marini

Mooney Vr46 takımı Ducati ile 3. kez ilginç bir gol atan Marini, “Neyse ki ikinci motosikletle iyi bir tur atabildim, ancak üçüncü ücretsiz antrenman seansındaki bir kaza beni çok kızdırdı” diyor. Ducatista, “Birinin bana macumba olduğunu görebilirsiniz, çünkü bu her zaman 3. antrenman seansında oluyor” diye şaka yapıyor. “Ön sıradan başlamak çok önemli, mümkün olduğunca Pecco’ya yakın kalmaya çalışacağım”.

Bezzecchi beşinci kez, Quartararo üçüncü sırada

Aprilia fabrikası ile iyi bir Aleix Espargarò için ikinci sıra ve 6. kez. Quartararo 2. Çeyrek finalinde 7. kez vurarak kendini kısmen kurtardı: Yamaha’sıyla üçüncü sıradan başlayacak, Noale’nin bindiği diğer RS-GP’nin önünde Vinales ve Ducati Pramac’a Zarco. Morbidelli ikinci M1 ile 14. sıradan, altıncı sıradan daha iyi değil Di Giannantonio Ve Pyrrhus.

konular