MotoGp, Bagnaia Mugello’da pole pozisyonunu aldı ve ardından Marquez ile tartıştı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
AYAKKABI – Her şeyden, hatta her zamankinden daha güçlü olan bir Bagnaia’nın pole pozisyonu ve geçmiş performansı – iflah olmaz – Marc Marquez: dünya şampiyonu Mugello’da harika bir zaman ayırdı (1’44″855), Yamyam’a rağmen aklı başında ve her şeyden önce hızlı kaldı Honda direksiyonuna yapışmıştı. Belli bir noktada Pecco sinirlerini kaybetti: belki de tedbirsizce garajdan ayrılan Katalan’a küfretmeye başladı (Ducati, spor direktörü Ciabatti’nin sözleriyle, Komiserlerin bu manevrayı değerlendirip yapmalarını “umar”). bir şey”: bir penaltı olabilir mi?) ve ardından rüzgarda kaydı, ancak yine de mükemmel bir son tur ve kusursuz bir Bucine atarak aradaki farkı 78 binde bir azalttı. Ancak Marquez için bu bir parti: Marc ön sırada en hızlı üçüncü kez bitiren Gresini takımından bir Ducati sürücüsü olan küçük kardeşi Alex’i buluyor. Bitiş çizgisini geçtikten sonra Pecco, Marc’a sert bir şekilde bakıyor ama akıllıca tartışmayı bırakıyor. kendisi için”, acı bir şekilde çiğniyor. Dünkü Le Mans Yolu’nda bir BMW direksiyonunda elde ettiği başarının ardından bugün seyirciler arasında bulunan Valentino Rossi, ona Honda sürücüsüne kızmanın sadece enerji israfı olduğunu öğretti.

MotoGp, Mugello’da yarışıyoruz: ikonik bir yarışın tüm merakları

muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

08 Haziran 2023

Ve Marquez gülüyor: “Teşekkürler, Pecco”

“Teşekkürler, Pecco”, diye gülüyor Marc. “Düzenli olarak pitten ayrıldım, neden sinirlendiğini bilmiyorum. Kızmakla hata ediyor Bagnaia. Aslında Bezzecchi’yi takip etmek istiyordum ama sonra Pecco bana katıldı ve ben de arkama geçtim. Çok iyi gitti. “. Bu öğleden sonraki sprint yarışında (15:00’te başlar) ve yarınki gp’de, ikinci sırada 2 Borgo Panigale mücevheri daha var: Martin ve Bezzecchi sırasıyla 5. ve 6., Miller’ın KTM’sinden önce. Aleix Espargarò’dan Aprilia üçüncü sırada, ardından Zarco ve Rins. 2. seansta hemen kaza yapan çok talihsiz Bastianini, garajına yürüyerek ulaştı ancak diğer GP23 ile birkaç tur atmayı başardı: Beast, Binder ve Marini’nin arkasında dördüncü sırada.

Vinales hayal kırıklığı, Quartararo acı çekmeye devam ediyor

Quartararo ve Vinales, ne büyük bir hayal kırıklığı. Ancak Yamaha’dan gelen Fransız için günün emri sorunlarsa, çok az kişi Aprilia’dan gelen Katalan’ın Q2’nin dışında kalmasını bekliyordu. Yerine. İlk eleme seansı Alex Marquez’i terfi ettirerek Ducatis’in üstünlüğünü ve Avustralyalı Miller’ın KTM’sini doğruladı. Maverick kendini beşinci sırada yalnız bulur ve yanında bir çift M1 vardır: Diablo ile birlikte takım arkadaşı Morbidelli’dir. Borgo Panigale’den lüks test sürücüsü Pirro, en hızlı 17. kez, dönüşte Portekizli Aprilia Aprilia’nın önünde altıncı sırada. Geçen yıl bu pistte tarihi bir pole pozisyonuna imza atan Di Giannantonio için yedinci sıra, Savadori Noale’den bir motosikletle sekizinci sıradan başlıyor.