Motogp, Bangkok'ta tüm motosikletlerin geçit töreni. Martin: “İlk çıkışa hazır olacağım”

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Yeni sezonu MotoGP başlamak Bangkok. Tüm takımların sunumuyla aynı anda (18 Şubat'ta Londra'da Formula 1 için gerçekleşecek gibi) ekipler, yaşayacak olan Dünya Kupası'nın motosikletlerini ve hedeflerini ortaya çıkardı. Tayland (2 Mart) İlk randevusu. 22 yarış ve çok sayıda sprint mevsimi.

Ducati di Bagnaia ve Marc Marquez

“Tayland'da olmak gerçekten bir zevk. Aynı takımda bu kadar güçlü iki pilotun olması zor olmayacak – dedi Ducati'den Gigi Dall'angno Pecco Bagnaia ve Marc Marquez -, çok hızlı ama aynı zamanda çok zekidirler ve bu durumu yönetmeye yardımcı olacaktır. Bizim için en önemli şey şimdi en iyi motosikleti üretmek için birlikte çalışmak, böylece zafer ve unvan için savaşabilirsiniz. Sezonun başında her zaman merak ediyorum, bu duruma sahip olmak inanılmaz. Sonunda gövdedeki 1 sadece bir sayı, en önemli şey unvanı kazanmak ve kesinlikle hedefimizdir “.

Franco Morbidelli

Franco Morbidelli

Martin'in Mesajı

Etkinliğe haklı yok Jorge Martin. Sorumlu Dünya Şampiyonu olan Aprilia İspanyolca İspanyol, sonbahardan sonra Barselona'da işletildi Sepang'a sağ elin küçük parmağının kırılmasını ve sol ayağın üç parmağını getirdi: “Merhaba Bangkok ve merhaba Tüm hayranlar, orada olamam ve çok üzgünüm.

Bagnaia ve Bastianini

Bagnaia ve Bastianini

Bagnaia ve Bastianini

Bezzecchi ve Aprilia Mücadelesi

Aprilia'nın diğer resmi pilotunu sun, Marco Bezzecchi: “Burada olmak harika ve çok sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim. Aprilia'mla çok iyi hissettim, yeni bir macera başladı ve yeni motosikleti gerçekten seviyorum. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Test çok gitti Deneyecek çok şeyimiz vardı “

Konular