Ayrıca Barselona Orası MotoGP İtalyanca konuşmakAprilia resmi sürücüleri sayesinde hakim olan ve Ducati ki bu da 7’yi doğrudan ikinci çeyreğe yerleştiriyor: Ktm ile Binder’ın ‘Mohican’ı dışında, ilk 10’da Noale ve Borgo Panigale’den 9 mücevher var. İlk antrenman gününün sonunda en hızlısı Aleix EspargaròKatalan pistinde de rekorunu kıran , kardeşlerden daha olgun aksanlı olanın arkasında takım arkadaşı Vinales var. Dünya şampiyonu Bagnaia da Cuma günü sanal podyuma çıktı; pistte GP23’ün lehine olmayan yol tutuşu eksikliğine rağmen her zaman rahattı. Zarco, Pramac tescilli Red ile dördüncü kez. Fransız sürücü gelecek yıl Honda ile yarışacak ve üzerindeki baskıdan “kurtulmuş” hissettiğini söyledi: şimdilik kronometre onu haklı çıkarıyor. Güney Afrikalı Ktm’den küçük bir ara, ardından Alex Marquez (Gresini takımı) ve ardından Di Giannantonio’dan önce gelen Bezzecchi. 9. sırada yer alan Bastianini, kırık kürek kemiğinden tamamen kurtulmuş gibi görünen ve artık yeni (kendisi için) Ducati’yi daha iyi yorumlayabilen Bastianini yeniden gülümsüyor. Diğer Pramac sürücüsü Martin ise doğrudan en iyi sıralamaya ulaşmak için geçerli olan son sırayı alıyor. Şu anda biraz hayal kırıklığı yaratan tek Ducati sürücüsü Marini: Bez’in VR46’daki takım arkadaşı talihsiz bir son tur attı ve 15. sırayı geçemedi. Valentino’nun erkek kardeşi, Avustralyalı Miller (12.) ve Portekizli Oliveira (14.) gibi 1. çeyreğe girmek zorunda kalacak. Morbidelli (17.) yine Quartararo’nun (18.) önündeyken Yamaha’lar bir kez daha felaket yaşadı. Her iki M1 de Honda’nın önünde, Aleix’in bir buçuk saniyeden fazla gerisinde, üzgün Marc Marquez’in (19.) önünde yer alıyor.
Rivola (Aprilia): “Umarım yarın yağmur yağmaz”
Aprilia Racing’den Massimo Rivola, “Kutular biraz dönüyor çünkü kuru zeminde çok hızlıyız ama yarın yağmur yağacağını söylüyorlar” diye yalvardı. “Motosikletin burada iyi iş çıkarabileceğini biliyorduk ve kendimize güveniyorduk: bugün olduğu gibi asfaltta çok az yol tutuşuyla her zaman iyi iş çıkarıyoruz. Çok kötü, 4 Aprilia’nın hepsini önde alabilirdiniz”. Ducati tarafından spor direktörü Paolo Ciabatti, Sky’ın mikrofonlarına gülümsüyor: “Enea (Bastianini) için çok mutluyuz: onun ilk 10’a girmesi gerekiyordu. Güven kazanın. İlk 10’da yedi motosiklet bizim burada olduğumuz anlamına geliyor: Marini için çok kötü”.
Bagnaia gülümsüyor: “Bunun yerine acı çekebilirdik…”
Bagnaia memnun: “Öğleden sonra oldukça uzun bir seans yapmak için yola çıktık, ancak bir saniye tur atıyordum ve sabaha göre daha yavaş sayıyordum: 20 dakika sonra sorunu çözmek için arka lastiği değiştirmek yeterliydi. Memnunum çünkü burası sıkıntı yaşayabileceğimiz bir pist, bunun yerine hızlanma konusunda gerçekten güçlü olan Aprilia’lara hemen yaklaştık.”
En hızlı Aleix: “Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum”
Aprilia Kaptanı Aleix, kendi sahasında ilk sırada: “Bu pisti seviyorum, kariyerimin en iyi motosikletine sahibim; bu yüzden Pazar gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum”. Bine kadar yüklendi. Vinales takım arkadaşının 362 binde biri gerisinde 2. oldu: “Güzel bir gündü, his mükemmel değildi ama turlar sabitti ve bu önemli: Eğlendim, ayarlar üzerinde çalışmalıyız, her seferinde daha güçlü hissediyorum.” , Lastiği Pazar gününe nasıl saklayacağımızı bulmamız gerekecek”.
Rivola (Aprilia): “Umarım yarın yağmur yağmaz”
Aprilia Racing’den Massimo Rivola, “Kutular biraz dönüyor çünkü kuru zeminde çok hızlıyız ama yarın yağmur yağacağını söylüyorlar” diye yalvardı. “Motosikletin burada iyi iş çıkarabileceğini biliyorduk ve kendimize güveniyorduk: bugün olduğu gibi asfaltta çok az yol tutuşuyla her zaman iyi iş çıkarıyoruz. Çok kötü, 4 Aprilia’nın hepsini önde alabilirdiniz”. Ducati tarafından spor direktörü Paolo Ciabatti, Sky’ın mikrofonlarına gülümsüyor: “Enea (Bastianini) için çok mutluyuz: onun ilk 10’a girmesi gerekiyordu. Güven kazanın. İlk 10’da yedi motosiklet bizim burada olduğumuz anlamına geliyor: Marini için çok kötü”.
Bagnaia gülümsüyor: “Bunun yerine acı çekebilirdik…”
Bagnaia memnun: “Öğleden sonra oldukça uzun bir seans yapmak için yola çıktık, ancak bir saniye tur atıyordum ve sabaha göre daha yavaş sayıyordum: 20 dakika sonra sorunu çözmek için arka lastiği değiştirmek yeterliydi. Memnunum çünkü burası sıkıntı yaşayabileceğimiz bir pist, bunun yerine hızlanma konusunda gerçekten güçlü olan Aprilia’lara hemen yaklaştık.”
En hızlı Aleix: “Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum”
Aprilia Kaptanı Aleix, kendi sahasında ilk sırada: “Bu pisti seviyorum, kariyerimin en iyi motosikletine sahibim; bu yüzden Pazar gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum”. Bine kadar yüklendi. Vinales takım arkadaşının 362 binde biri gerisinde 2. oldu: “Güzel bir gündü, his mükemmel değildi ama turlar sabitti ve bu önemli: Eğlendim, ayarlar üzerinde çalışmalıyız, her seferinde daha güçlü hissediyorum.” , Lastiği Pazar gününe nasıl saklayacağımızı bulmamız gerekecek”.