MotoGP, Bezzecchi Hindistan’da pole pozisyonunda. Martin Bagnaia’nın önünde ikinci sırada

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Pole pozisyonu Bez’e, Martinator ve Pecco’ya ait. Pist yeni ama MotoGP’nin kahramanları her zaman bu üç kişi oluyor. Ducati. Aceleciliğin olduğunu söylediler Marco Bezzecchi için uygun değildi Buda Uluslararası TuruAncak: Mooney Vr46’dan Rimini sürücüsü sıralama turlarının en hızlısı (1’43”947) ve İtalya’da bugün öğle vakti olması planlanan sprint yarışında başka harikalar vaat ediyor. Bu, Borgo Panigale’nin mücevherleri için art arda dokuzuncu direk oldu.

Jorge MartinPramac Gp23 ile büyülü bir an yaşadığını doğruluyor ve Misano’daki dublörünün ardından Hindistan sabahını en iyinin sadece 43 binde biri gerisinde kapatıyor. Dün Pecco Bagnaia Biraz zorlukla başladı ancak FP3’te kendine güven duydu ve daha iyi yarış çizgileri buldu: En hızlı 3. dereceyi elde eden ön sıra çok değerli, Barselona’daki dramatik kazanın bir sonucu olan sağ bacağındaki ağrı artık ona eziyet etmiyor. .

Bezzecchi: “Filippo Mometto’ya ithaf edilmiştir”

Bezzecchi’nin özel bir bağlılığı var: “Bunlar çok kolay günler değildi çünkü birlikte mini bisikletlerle büyüdüğüm çok sevdiğim bir arkadaşım, Filippo Momettoartık burada değil: o özel bir insandı ve bu sonuç onun için.” Bez, garajda kendisiyle aynı yaştaki çocuğun fotoğrafını astı. Ardından bisikletle ilgili şunları anlattı: “Dün biraz zorlandım, ama bugün kesinlikle daha iyiydim. Bu kadar sıcakta zor olacak ama sprint konusunda kendimi iyi hissediyorum. Elimdeki ağrı gitmiş gibi görünüyor.”

Bagnaia: “Hedefe ulaşıldı, ilk viraja dikkat edin”

Bagnaia memnun: “Hedef buydu, ön sıra. Yapılan işten çok memnunum, orta boy lastiğin hızı iyi. Maalesef uçan tur için hâlâ bir şeyleri kaçırıyorduk.” Özellikle yarınki yarış için iyi hisleri var. Hindistan’da hava gerçekten sıcak, organizatörler ihtiyatlı davranarak bugünkü yarıştan bir tur çıkarmaya karar verdiler: 11 tur olacak. “Bugünkü sprint için pek ikna olmadım, önümdeki iki takımın daha fazlasına sahip olduğunu düşünüyorum. Bunu iyi yorumlamak önemli olacak, ilk viraj esastır.” Düzlüğün sonundaki huni görünümündeki keskin viraja herkesin kendini atma riski var. “Hepimiz yarış direktörlerinden daha sert yaptırımlar uygulamasını istedik çünkü burada hata yapmak çok kolay.”

GP Hindistan, bilinmeyen devreyi keşfediyor. Bagnaia: “Kaçış yolları biraz küçük”

kaydeden Massimo Calandri

22 Eylül 2023

Alex Marquez, çift kırık ve Hindistan’a veda

Jorge ‘Martinator’ daha fazla zafere aç: “İnanıyorum ama Marco da muhteşemdi. Arkadaki orta lastik sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum, çok hızlı gidiyoruz ve şu anda inanılmaz derecede iyi sürüyorum,” diye göğsünü şişiriyor İspanyol. Dördüncü kez ve ikinci sırada bir başka Ducati, yani Luca Marini yer alıyor. Mir Ve Marc Marquez resmi Honda ile. Ardından Zarco, Quartararo ve Vinales Aprilia ile dördüncü, ardından diğer Noale motosikleti ile dördüncü oldu. Aleix EspargaròRaul Fernandez ve Alex Marquezİlk çeyrekte kaza yapan ve en yakın hastaneye nakledilen kişi: İki kaburga kemiği kırılmış ve iki Hint yarışına veda etmesi gerekiyor.