MotoGp, Bezzecchi’nin benzini biter ve Valentino Rossi onu scooter’ıyla gezdirir

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Valentino rossi birlikte bir scooter sürmek marco bezzecchi. Tavullia’da bir sokakta değil, Avusturya’da, Motomondiale’nin onuncu raundunun Cuma günü (İtalyanların hakim olduğu) ücretsiz antrenmanın sonunda oldu. MotoGP. İkinci seansta Bezzecchi’nin benzini bitip motosikleti pistin kaçış yollarından birinde bıraktığı ilginç olay yaşandı. Şans eseri, Valentino o anda oradaydı, serbest antrenman gününün gelişimini izlemek ve Takım Parası VR46 Yarışı.

Scooter ile pistin kenarına gelen Rossi, refakatçi rolünü üstlenerek binicisini arabaya bindirdi ve pistte yaşanan duyumlar hakkında fikrini sordu. MotoGP’nin geçmişinin ve bugününün net bir resmi. İner inmez Bezzecchi’nin şakası: “O kadar iyi değildi, çünkü kaybolduk”. Arkadaşlar arasında büyük kahkahalar.

Gp Avusturya, Bezzecchi serbest antrenmanlarda en hızlısı

Bezzecchi, Cuma gününü 1:28.533’lük Red Bull Ring rekoru ile 44 binde bir farkla önde tamamladı. Maverick Vinales (Aprilia), hüküm süren dünya şampiyonu ve şampiyona lideri ile Francis Bagnaya (Ducati) 288 binde üçüncü sırada. “Mutluyum, güzel bir gündü ve finalde şanslıydık çünkü dönüş ayağında küçük bir hata yaptık. Her şey yolunda gitti – dedi Bezzecchi -, kendimi iyi hissettim ve takım harika bir iş çıkardı. Kendimi geliştirdim.” sert fren yaptım ve hızım iyi gitti. Ayakta kalmayı hesap etmemiştik ama durur durmaz Valentino Rossi’yi gördüm ve onunla birlikte eyere bindik”.