Motogp Katar 2025, Bugün Nitelikler: Marc Marquez hakim

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Islak nitelikte havada bitiyor ve sonra Marc Marquez Her şey daha da kolay: Katalan, kutup pozisyonu Losail tarafından, sezonun dördüncü atanması MotoGP. Bugün 19 İtalyan'da planlanan Sprint yarışındaki herkesin önünde başlayacak: Marco Verratti Gelişinde bayrağı sallamak için Katar GP.

Lider Alex Marquez ikinci

Pecco, Q2'de eğri 4'e kayar ve artık ikinci GP25'e tırmanmak için P kutusuna geri dönecek zamanı yoktur: on birinci saat, bugün ve Pazar dördüncü sırada çok uzak başlayacak. Sanırım biraz Ducati İspanyolca'nın arkasında kim var? Küçük Kardeş AlexTabii ki: Sıralamanın lideri, Grizi ekibinin pilotu Marc (“Bana Trail Vermedi”) ile onu – gülüyor) alıyor, onunla birlikte ailede başka bir parayla kutluyor.

Üçüncü Quartoraro

1.022 gün sonra, üçüncü kez deneme ile ön sırayı fethetiyor Fabio Quartararo Yamaha'ya binmek. İkinci sırada Valentino'dan adamlar var: Morbidelli Dördüncü, en hızlı onda biri, o zaman 119 binde takım arkadaşına kalmış, Giannantonio tarafından. Vintes KTM ile ikinci sıra tamamlanır. Yedinci zaman Zarco Honda ile. Bu yüzden Aldeguer diğer ducati markalı gresi e ile Hacim İkinci M1'de. Sonunda bir Aprilia: OguraBagnaia'nın önünde onuncu krono ve KTM Akostal.

Marc Marquez: “Bu direği beklemiyordum”

Marc Marquez, Durban'ın gülümsemesi: «Bu direk beklenmiyordu. Mücadele edeceğim bir devre olduğunu düşündüm, kendimden her zamanki tarzımla değil, daha iyi ve daha iyi hissettim. Alex de sonuçtan hoş bir sürpriz gibi görünüyor: «Kolay değildi, özgürlüğe düşmüştüm ve tam olarak emin değildim. Doğru zamanda, ciddiye almam gerektiğini fark ettim: Curve 15'teki küçük bir hata dışında, nasıl koştuğumdan çok memnunum ». Quartararo için neredeyse bir zafere değer bir ilk sıra: «Son kez bin günden fazla geçti: Kendimi etrafta dolaştım, yardım almadan iyi hissettim. Hızla Tanrı'yı hala çaba sarf ediyoruz, ama doğru yönde çalışıyoruz ».

Konular