Motogp Mugello: Bugün kalifiye ve canlı sprintler

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Mugello pistinde çalıştırıyorsun İtalya GPDünya Şampiyonası'nın dokuzuncu yarışı (22 üzerinden). En çok beklenen, son üç baskıyı kazanan ve daha fazla dışarı çıkmamak için önemli bir sonuç vermeyi hedefleyen Pecco Bagnaia'dır. Marc MarquezDünya Şampiyonası'nın lideri 233 puan, kardeşi Alex'te +32 ve İtalyan pilotta +93.

10:42

Marc Marquez ile röportaj

Marc Marquez kendine söyledi Cumhuriyet. Düellodan kardeşi Alex ile aileye, Bagnaia ile Ducati'deki meydan okumaya Valentino Rossi ile ilişkiye kadar.

Marc Marquez, röportaj: “Ben ve ben Alex Kardeşler rakip, ama birleşmiş. Valentino Rossi? Daha fazla duymadım”

Muhabirimiz Massimo Calandri tarafından

20 Haziran 2025

10:40

Kez

İkinci serbest uygulama saat 10: 10'da, saat 10: 50'den başlayarak resmi niteliklere ve saat 15.00'de başlayacak olan Sprint yarışına başladı. Moto3 ve Moto2 için de alan: İkinci Özgür, sırasıyla 08:40 ve 09:25, 12:50 ve 13:45 tarihli resmi nitelikler olarak planlanıyor.

10:33

Mugello'ya meydan okuma

Mugello'daki büyük savaş, MotoGP'nin dokuzuncu mevsimsel atanması, bugünden başlayarak, resmi niteliklerin ilk puanları atayacak Sprint yarışını takip edeceği. Marc MarquezKardeş Alex'ten 32 puan daha fazla ve hatta 93 ile genel sınıflandırmanın en üstünde. Pecco Bagnaiaİki hafta önce Aragon'u kazandıktan sonra tekrar büyük bir ses çıkarmak istiyor, ancak hem mavi hem de son üç baskıda zafer kazanan “ev” ile uğraşmak zorunda ve özellikle Maverick Vinales, şaşırtıcı bir şekilde Cuma gününün serbest uygulamasında Ducatista'nın önünde en hızlı.

Konular