Motogp, Tayland: Marquez'in işaretinde prequalific. Alex ilk olarak Marc'ın önünde. Bagnaia arkasında

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
MotoGP tekrar Marquez ailesinden başlar. Alex, Tayland'daki provaların ilk gününün sonunda, 2025 sezonunun zaman sonu ilk çıkışı: ilk seansa hakim olan ağabeyi Marc'ın önünde kapanıyor. Kırmızı motosikletlerin üstünlüğünü doğrulayan iki dukatist. Ancak Borgo Panigale'nin diğer resmi pilotu Bagnaia, sadece 13. ve yarın sona eriyor İlk çeyrekte geçiş yapmak zorunda kalacak: Pecco'nun ilk 10 arasında bilekte bir yeri vardı, ancak son turda zaman aramaya indirgendi (bir öncesi bir Bezzecchi slaytından sonra sarı bayraktan iptal edildikten sonra) ve soruşturma altındaki arkadaşı Franco Morbidelli tarafından yavaşlatıldı. Gün boyunca güçlü noktasında çok fazla acı çekti, frenleme girişi: en kötüsünün elemelerinde hızla iyileşmesi gerekecek, çünkü Marc resmi ekipteki yeni ortağı – bugün ritmde tüm rakiplerin avantajlarından ikincisine sahip gibi görünüyordu.

MotoGP Tayland'dan Başlıyor: Ducatistler Bagnaia ve Marquez savaşmaya hazır

Massimo Calandri tarafından

27 Şubat 2025

Alex, en hızlı: “Ama Marc başka bir gezegende”

İyi başlayan Alex Marquez … “Gerçekte çok kolay bir gün değildi,” Gresi ekibinin pilotunu itiraf ediyor. «Sabah düşündüğümden biraz daha fazla çaba yaptım: Birçok farklı test, belki de sonunda en çok sevdiğim yapıyı buldum. Adımı geliştirmeliyiz, çünkü kardeşim Marc herkesten daha güçlü. Bu yeni motosiklet benim için sürüş tarzımdan daha doğal görünüyor, viraj seyahatinde güçlüyüm ».

Marquez zaten Ducati'nin kutusuna komuta ediyor. Şimdi tüm ağırlık Bagnaia'da

Massimo Calandri tarafından

13 Şubat 2025

Bezcchi ve Aprilia, macera iyi başlıyor

'Yumuşak' Valentino ekibi VR46 (Alex Marquez Grezini Takımı ile birlikte) için bir GP24 ile çalışır: 5. kez deneme ile Ducatista Trio'yu ilk çeyrekte tamamlar. En hızlı bisikletler arasında da 3 Aprilia: Bezzecchi 4., sonra Raul Fernandez (7.) ve Japon veya Ogura (9.). «Çok sıcak, hala hangi lastikleri seçeceğinizi anlamalıyız. Pazar yarışına sprintten daha hazır hissediyorum », diyor Bez. Quartararo (7.) ilk 10 Co Yamaha'ya girer. İki Honda da maçta: Fransız Zarco'nun (10.) Mir (6.). KTM ile Pedro Acosta için üçüncü kez deneme. “İyi bir Cuma,” diyor Mazarràn'ın köpekbalığı. «Sabah en iyi kauçuğun ne olabileceğini anlamak için çok çalıştık. Hız iyi ve hatta zaman paketlemede iyi gittik. Bana öyle geliyor ki, kışın bisiklet büyük ilerleme kaydetti: Ducati seviyesinde olmak için hala bir şeyleri özlüyoruz, ama doğru yoldayız ». Honda'daki Luca Marini 16., Enea Bastianini (19.) KTM ile acı çekmeye devam ediyor.