MotoGP ve Martin, Le Mans'ta Marc Marquez ve Bagnaia'nın önünde kazandı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Dünkü geri çekilmenin ardından Pecco Bagnaia daha fazla hata yapamazdı. Ve o yanılmadı. Ancak Piedmontluların 20 turluk muhteşem yarışı yeterli olmadı. Jorge Martin kazanır Le Mans GP'si 120 bin seyirci önünde Sprint yarışındaki başarısını ikiye katlayarak sıralamadaki liderliğini daha da genişletiyor. Pramac takımından Madridli sürücünün ardından inanılmaz bir sürücü podyuma çıkıyor Marc MarquezGresini Racing pilotu on üçüncü sıradan başlamıştı. Dünya şampiyonu Pecco, olağanüstü yoğunluktaki yarışı üçüncü sırada tamamladı. Podyumun hemen dibinde bir başka Ducati sürücüsü daha var. Enea Bastianini. Bagnaia şu anda sıralamada ikinci sırada yer alıyor ve Martinator ile arasındaki fark 38 puana yükseldi. Ve Cannibal Marquez onun sadece iki puan gerisinde. İki hafta içinde Barselona'da intikamını alacak ama bu, kahramanların ruhunda ve taraftarların gözünde iz bırakacak bir yarış.

«maç raporu»

Martin'in partisi: “Ben en iyisiydim”

Bitiş çizgisi geçildiğinde Martinator ve Pecco sportif bir şekilde birbirlerine sarılıyorlar. Ne yarış! Jorge şunu itiraf ediyor: “Bu yarıştan önce pek çok şüphem vardı ama sonunda kendime ve tribünlerdeki insanlara en iyinin ben olduğumu kanıtladım.” Dünkü sıralama turlarındaki kazaya rağmen bugün motosiklet, kurulum ve elektronik açısından mükemmeldi: Fransa'da unutulmaz bir hafta sonuydu.”

Marquez, ne büyük mutluluk: “Güzel bir geri dönüş”

Marc Marquez göz kamaştırıyor: “Güzel bir geri dönüş oldu: İyi başladım ama dünkü gibi değil, özellikle başlangıçta birçok sürücüyü geçmek biraz zaman aldı.” Ama tempom iyiydi, en iyiler arasındaydım, birçok kez Pecco'yu geçmeye çalıştım ama o çok fren yaptı. Sonunda tekrar denedim, başardım. Yavaş yavaş Ducati hakkında birçok şey öğreniyorum. Ve bugün gerçekten çok hızlıydım”

Bagnaia: “Denedim, gelecekte daha iyi olacak”

Pecco her şeye rağmen gülümsüyor: “Denedim, başlangıcı yönetebilmek için her şeyimi verdim. Ancak finalde bu ikisinde daha fazlası vardı. Her ne kadar mutlu olsam da cumartesi öğleden sonra yaşananlar çok yazık. Şimdi bir sonraki yarışa bakalım: Gelecekte daha iyi gidebileceğine eminim.”

Acosta ve Bezzecchi çakılda

Bu sefer Pecco başlangıçta başarısız olmuyor, tam tersine: Piedmontlu liderliği ele alıyor, Martin direksiyonuna yapışmış durumda. Viñales köşeye çok cömert bir giriş için para ödüyor ve birkaç pozisyondan vazgeçmek zorunda kalıyor. yayacağımAprilia'daki takım arkadaşı da bundan yararlananlar arasında. Marc Marquez birbiri ardına geçiş yapıyor, Bastianini bile durup izlemiyor. Di Giannantonio liderler arasında kalıyor, 4. Acosta tek seferde 2 tanesini (Diggia ve Aleix) almaya çalışıyor, ancak Ktm'nin kontrolünü kaybederek çakılda kalıyor. için aynı kader Bezzecchikötü bir başlangıçtan sonra Bastianini ile mücadele ediyordu.

Bastianini savaşıyor ama yavaşlaması gerekiyor

Yarışın yarısında Marc Marquez etkileyici geri dönüşüne devam ederek hemen arkasında 4. sıraya yükseldi. kaydeden GiannantonioVinales'in belirsizliğinden yararlanarak. Bastianini, Espargarò'ya yaptığı pervasız atak nedeniyle uzun tur cezası aldı ve 3 sıra gerileyerek kendisini dokuzuncu sırada buldu. Quartararo Şu anda altıncı sırada ama sevinci uzun sürmüyor çünkü Yamaha'nın kontrolünü kaybediyor ve tepetaklak oluyor. Bagnaia, Martin'e karşı saniyenin onda dördü ile hâlâ liderken, Cannibal'ın hedefinde Diggia var: Romalı sürücü cesaret ve yetenekle direniyor, ancak 10 tur kala pes etmek zorunda.

Marquez son turda Bagnaia'yı geçti

Bitime 8 tur kaldı: Martin Bagnaia'ya saldırıyor ve Bagnaia buna çok iyi karşılık veriyor. Bir tur sonra dener: Bu sefer İspanyol Pramac geçer. Ve Marquez giderek yaklaşıyor. Pecco'nun Jorge'ye saldırmasıyla yürek hoplatan final, İspanyol direnir ve finalde Yamyam dünya şampiyonunun içine girer. Çok iyi bir Bastianini için dördüncü sıra ama aslında diğer üçten bir adım daha geride. Sonra sıra Vinales'in Aprilia'sında, Di Giannantonio için iyi bir altıncı sıra. Morbidelli, ardından Espargarò ve Marc'ın küçük kardeşi Alex. Ducati ile Aprilia arasında herkesin önünde 10 İtalyan motosiklet var.