MÜSİAD İzmir Lideri Bilal Saygılı’dan Sıhhat Çalışanlarına Teşekkür

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
MÜSİAD İzmir Lideri Bilal Saygılı’dan Sıhhat Çalışanlarına Teşekkür
MÜSİAD İzmir Lideri Bilal Saygılı, Kovid-19 hastalığı sürecinde sıhhat sisteminin yeterli işlediğini, işinin ehli hekimlerin ve sıhhat çalışanlarının bu ağır gayrette güler yüzlerini hiç eksiltmediklerini şahsen deneyim ettiğini söz ederek kendilerine teşekkür etti.

Müstakil Endüstrici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Lideri Bilal Saygılı, Azerbaycan’da düzenlenen 25. Milletlerarası İş Forumu (İBF) daha sonrasında geçirdiği koronavirüs (Kovid-19) hastalığı niçiniyle Türkan Özilhan Devlet Hastanesi ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördü ve güzelleşmesinin akabinde sıhhat çalışanlarına teşekkür iletisi yayınladı.

Saygılı, taburcu edildikten daha sonra kendisine gerek başarılı tedavileriyle gerekse güler yüzleriyle hayata bağlayan sıhhat çalışanlarını unutmayarak iletisinde şunları söz etti: “Kovid-19 teşhisimizden daha sonra hastalığımızın ağır seyretmesi niçini ile yaklaşık 12 gün süren hastane tedavimiz kararı Rabbimin müsaadesi , kıymetli dostlarımızın duası ve hekimlerimizin özverili tedavisi ile epeyce şükür taburcu olduk. Tedavim bir süre konutta devam edecek. Bu süreçte ziyaretime gelen, arayan, soran ve dualarını eksik etmeyen tüm dostlara gönülden teşekkür ediyor, sıhhat sorunu yaşayan herkese acil şifalar diliyorum.

Ayrıyeten şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Tedavim boyunca ülkemizin sıhhat sisteminin ne kadar âlâ işlediğini, hekimlerimizin ve sıhhat çalışanlarımızın ne kadar işinin ehli olduğunu ve bu ağır uğraşta güler yüzlerini hiç eksiltmediklerini şahsen deneyim ettim. Hamdolsun gurur duydum.

Bu vesile ile kentimizin sıhhat sistemini başarılı bir biçimde yöneten değerli Vilayet Sıhhat Müdürümüz Op. Dr. M. Burak Öztop’a, ardından Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç’a, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz’e, her iki güzide hastanemizin Başhekim yardımcılarına, idarecilerine, tabiplerine, hemşirelerine, güvenlik gorevlisinden paklık takımlarına kadar hepsine farklı ayrı ve yürekten şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun.

Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin, her türlü musibetten koruma eylesin inşallah.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı