Mustafakemalpaşa’da ilmek ilmek sevgi örüyorlar

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Mustafakemalpaşa’da ilmek ilmek sevgi örüyorlar
Mustafakemalpaşa Belediye Lideri Mehmet Kanar”ın gereksinim sahiplerine yönelik kurduğu ortasında Aşevi, Besin ve Giysi bankası bulunan Toplumsal Paylaşım Merkezinden etkilenen iki üniversite öğrencisi genç kız gereksinim sahipleri için bere ve atkı örmeye başladı.

Uludağ Üniversitesi Meslek yüksek Okulu Besin Teknolojisi kısmında okuyan Burçin Ortaç ve Elif Usta eğitimlerini sürdürürken bir yandan da ilgi duydukları Toplumsal Sorumluluk Projesi dersine katıldılar. Belediye Lideri Mehmet Kanar ile tanışan öğrenciler bir daha Lider Kanar’ın yönlendirmesiyle Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan giysi bankasını incelediler.

Merkezden etkilenen Burçin ve Elif ders haricindeki saatlerde, çocukların üşümemesi için harçlıklarıyla aldıkları yünlerle bere ve atkı örüyor. İkili ördükleri atkı ve bereleri muhtaçlık sahiplerine ulaştırılması için giysi bankasına teslim ediyor. Genç kızların hassas davranışını öğrenen Lider Mehmet Kanar ise öğrencileri meskenlerinde ziyaret ederek projelerine dayanak verdi.

‘Gençler gurur duyuyorum’

Gençlerle gurur duyduğunu belirten Mustafakemalpaşa Belediye Lideri Mehmet Kanar, “İlmek ilmek sevgi ören, hoş yürekli genç kardeşlerim Burçin Ortaç ve Elif Usta’yı ziyaret ettim. İmtihan vakti bile muhtaçlık sahiplerimize hizmet veren Belediyemize ilişkin Giysi Bankası için bere, eldiven, atkı örüyorlar. Gençlerimizi fazlaca önemsiyor, her fırsatta onlarla buluşuyorum. Sevgili gençler, kuvvetli gücünüz ve ışık saçan fikirlerinizi bir arada hayata geçirelim. Sizlerle gurur duyuyor ve epey seviyorum” dedi.

Lider Mehmet Kanar, toplum faydasına fikir ve projesi olan tüm gençlerin kendilerine ulaşmasını istedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı