OEDAŞ sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı için Sıhhat Odası açtı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
OEDAŞ sokak hayvanlarının tedavisi ve bakımı için Sıhhat Odası açtı
OEDAŞ, HAYTAP ve Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Sıhhat Odası yardımıyla sokakta yaşayan hayvanların da tedavileri ve rutin bakımları yapılabilecek.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak vilayetlerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) toplumsal sorumluluk projelerine yenisini ekledi. OEDAŞ Can Dostlar Projesi kapsamında Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve Tepebaşı Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Tedavi Odaları yardımıyla sıhhat sorunu yaşayan yahut bakımları yapılacak olan sokak hayvanlarına tahlil sağlayacak. Tedavi Odası’nın açılışı Tepebaşı Belediye Lideri Ahmet Ataç, OEDAŞ Yöneticisi Muzaffer Yalçın ve OEDAŞ Dağıtım Hizmetleri Müdürü Ahmet Tahir Ergenç iştiraki ile gerçekleşti.

Açılışta konuşan OEDAŞ Yöneticisi Muzaffer Yalçın, “Ana işimiz olan elektrik dağıtım hizmeti vermenin yanı sıra, paydaşı olduğumuz toplum ve dünyanın gereksinimlerine da karşılık vermek ismine gayret sarf ediyoruz. Bu bakış açısı ile 2021’de sokakta yaşayan hayvan dostlarımız için başlatmış olduğumız mama ve kap dağıtım projemizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Konutlarımızda yaşayan hayvan dostlarımız için sorun teşkil etmese de sokak hayvanlarının tedavi ve bakımları kıymetli bir sorun ve kurum olarak bir atak yapmamız gerektiğini düşündük. Bu niçinle HAYTAP ve Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Tedavi Odası yardımıyla, hayvan dostlarımızın rutin bakımları ve tedavileri yapılabilecek. Projemize vermiş oldukları katkılardan dolayı HAYTAP’a ve Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ederken, hayvan dostlarımız için gerçekleştirdiğimiz projelerimize önümüzdeki devirde de yenilerini ekleyeceğimizi müjdelemek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı