Pek çok hayran Bo Svensson için daha fazla zaman isterdi

ahmetbeyler

Active member
Bo Svensson, 1. FC Union Berlin'deki (kısa) görev süresi boyunca Urs Fischer'in topladığı kadar sempati puanı toplayamadı. Fischer'in Eiserne ile neredeyse beş buçuk yılda elde ettiği başarılar, her yeni Köpenick antrenörü için bir referans noktası olarak görülemez. Ve tabii ki altı aydan kısa bir süre tüm hayranların kalbine girmek için gerekli bir zaman dilimi değil. Ancak 45 yaşındaki Danimarkalı en azından Birlik destekçilerinin saygısını kazanmayı başardı.

Taraftarlar Bo Svensson'a olan güven eksikliğini eleştiriyor

En azından Bundesliga kulübü ile teknik direktörünün ayrılmasına ilişkin sosyal medyada yapılan yorumlara baktığınızda bu açıkça görülüyor. “Bence kesinlikle daha fazla zamanı ve güveni hak eden bir antrenör! Bu kararın kulübe daha fazla istikrar getireceğini düşünmüyorum. Çok talihsiz. Yaptığınız iş için Bo'ya ve ekibinize teşekkür ederim!” diye yazdı bir hayran Instagram'da ve yalnız değil. “Oof. Neden ona daha fazla zaman vermiyoruz? Sezon başlangıcı iyiydi, bunu başarabiliriz. Bir başka Union taraftarının mesajı ise küme düşmenin güvenli mi yoksa hedeflerin neler olduğuydu.

Ancak bazı taraftarlar Danimarkalı'nın sadece son birkaç haftadaki sportif sefaletin ve ayrılığın zamanlamasının sorumlusu olduğunu düşünmüyor. “Burada kulübün kötü davranışından bir teknik direktör sorumlu tutuluyor! Harika, Horst! Kim yeniden oyuncu satın alacak ve takımımızı Bundesliga'da ön sıralara yerleştirmedi? Bir arkadaş istiyorum!” diye yazdı başka bir Iron Fan, spordan sorumlu olanlara. Eleştiri sırasında, bazı insanlar Leipzig'deki pek de popüler olmayan Bulls'la karşılaştırma yapmaktan bile çekinmiyorlar; burada “RB, son zamanlarda başarı eksikliği yaşanan ve hedefimizin pek de başarılı olmadığı Rose'a bağlı kalıyor.” Geçen sezondan sonra tekrar şampiyonluk veya Avrupa. Dortmund da aynı durumda ama antrenörü hemen kovuyoruz.”

Platformdaki sayısız yorumda da buna benzer görüşler mevcut. Birkaç maç kaybedip hemen antrenöre tekme mi atarsınız? Ve Noel'den hemen sonra.. Teşekkür ederim.. Bunun iyi olduğunu düşünmüyorum.

Facebook'taki ruh hali de benzer. “Birlik'in Heldt yönetimindeki fesatçılığı ilerliyor… Bence bu utanç verici. Ve keşke hepimizin daha fazla sabrı olsaydı. Her altı ayda bir koçu kovarsan ikinci ligde yer alırsın. Bo'nun bunu aşacağını düşünüyorum. Bir hayran, “Bunun (bence henüz Union'a ulaşmamış olan) Heldt tarafından verilen iyi bir karar olduğunu düşünmüyorum” diye yazıyor ve genel müdür Horst Heldt'e yönelik büyük eleştirilerini dile getiriyor.

Bir diğeri de antrenörün arkasında duruyor ve oyuncuları görevlendiriyor: “Bu kadar sevimli bir insan olan Bo için gerçekten çok yazık. Çocuklar ön tarafta açık bir ahır kapısına çarpmayacaklar! Onlara ne için para ödendiğini açıkça belirtmelisiniz! Ne yazık ki antrenör her zaman ayrılmak zorunda kalıyor. Bu vadide birlikte savaşarak kazanacağımızı gerçekten umuyordum! Her şey için teşekkürler Bo Svensson.”

Oradaki oyuncuların tek eleştirisi bu değil: “Çocuklar gol atamayacak kadar aptal ve antrenörün gitmesi gerekiyor. Birisi nihayet bunu ne zaman öğrenecek, hepsi sadece kısa vadeli bir başarı olacak. Takımın yeni bir teknik direktöre değil, bir lidere ve golcüye ihtiyacı var.”

Union taraftarları Urs Fischer veya Steffen Baumgart'ı istiyor

Ancak önümüzdeki günlerde kendilerine yeni bir teknik direktör sunulacak. Kısa sürede iki isim ortaya çıktı: Urs Fischer ve Steffen Baumgart. Facebook'ta bir taraftar, “Kimin geleceği hakkında hiçbir fikrim yok, ancak tamamen teorik olarak Urs'un 2025 sezonunun sonuna kadar bir sözleşmesi var” diye yazdı ve İsviçreli oyuncunun Eiserne ile hala geçerli bir sözleşmesi olduğuna dikkat çekti.

Dostum, birisi şu anda özgür. pic.twitter.com/9FoOebDM3a

— HerthaKay
💙
🤍
(@kay1892Berlin) 27 Aralık 2024
Instagram'da bir takipçi daha da ileri gidiyor: “O zaman Urs'u geri getirin ve öyle bir karşılıklı taahhüt var ki, eğer gerçekleşirse birlikte küme düşeceğiz ve sonra tekrar uzun vadeli çalışacağız.” Fischer'in yanı sıra Steffen Baumgart'ın da adı var. herkes Okuma platformlarında. Bazı Union taraftarları, Hamburger SV'deki kariyerinin ardından şu anda kulüpsüz kalan eski Union forvetinin An der Alten Försterei stadyumuna dönüşünü açıkça hayal edebiliyor.