Petek Dinçöz’ün Miami’deki meskenini Reza Zarrab aldı argümanı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Petek Dinçöz’ün Miami’deki meskenini Reza Zarrab aldı argümanı Daha evvel Hadise ile aşk yaşadığı söylenen Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’ın şu sıralar ismi yeni boşanan müzikçi Petek Dinçöz ile anılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Miami’ye yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün Reza Zarrab’la aşk yaşadığı öne sürülmüş ancak savlar yalanlanmıştı.

700 bin dolar

Aşkı yalanlayan ikili hakkında yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Şu an Miami’de süreksiz olarak bir konutta oturan Petek Dinçöz’ün Reza Zarrab’ın kendisine aldığı 700 bin dolarlık meskene yerleşmek için hazırlık yaptığı tez edildi.

Ünlü müzikçi Türkiye’yi terk ettiğini şu biçimde duyurmuştu:

Sevenlerine seslendi

“Herkese Merhabalar, Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle bir arada büyüyen başta ‘PDFC’ ailem, daha sonra siz bedelli sevenlerim.

“Miami’ye yerleştim”

Öncelikle beni merak ettiğiniz için epey teşekkür ederim, ben epeyce uygunum. Oğlumun yabancı lisanını daha süratli ve güzel geliştirebilmesi için bundan daha sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt haricinde devam etmesini istediğim için Miami ‘ye yerleşme sonucu aldım.

“Burası epeyce güzel”

bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun haricinde burası epey hoş, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram’da etkin olmaya çalışacağım. Hepinizi fazlaca seviyorum, kocaman sevgiler. Petek Dinçöz”