Resmi Gazete çöktü: Akşener, ‘Yazık değil mi bu hoş ülkeye?’ dedi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Resmi Gazete çöktü: Akşener, ‘Yazık değil mi bu hoş ülkeye?’ dedi Bugünkü sayısında Türkiye iktisadına ait kritik bir sonucun açıklanacağına yönelik söylentiler niçiniyle Resmi Gazete’nin internet sitesine gece yarısı erişim sorunu yaşandı. DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener, “Gündüz huzur yok, gece huzur yok” dedi.

Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonucuyla yabancı para üniteleri karşısında paha kaybını hızlandıran Türk Lirası dün gece de memleketler arası piyasalar kapanana kadar pek hareketliydi.

Dolar 11.34 ile Türk Lirası karşısında yeni rekor düzeyleri görürken, gözler Resmi Gazete’ye çevrildi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu dün DÜZGÜN Parti Genel Lider Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz’ın TBMM Bütçe Komisyonu’nda sarf ettiği kelamları paylaşarak “Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, iktisat açısından olağanüstü bir şey olacak” söylemiş olduğini aktardı.

Kurulda sarf ettiği kelamları paylaşan Yılmaz, “Ben, sizleri bugün cuma ötürüsıyla bu gece saat 12.00’dan daha sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu vakit da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir düşüncenin geleceğini görürsünüz” diyen Yılmaz, “12.00’den daha sonra Resmi Gazete’yi takip edin diyorum ve herkese yeterli hafta sonları diliyorum” demişti.

Yılmaz, yaptığı konuşmayı “Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım” sözleriyle paylaştı.

Lakin, Saat 00:00 itibariyle Resmi Gazete’nin internet sitesinin çöktüğü görüldü.

Resmi Gazete’deki aksamaya ait DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener de toplumsal medya hesabından açıklamada bulundu.

Akşener, “Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu hoş ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Lakin kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler şüphesiz geçecek. O sandık elbette gelecek, ve Türkiye YETERLİ olacak” tabirlerini kullandı.

Resmi Gazete’ye erişim sorunu saat 01:00’de çözüldü.

Günün Trend Görüntüsü

Daha fazla göster