Rıdvan Dilmen’den Beşiktaş’a üç maaş eleştirisi: Bunu dünyada yapan tek grup olur

tesbih

New member
Rıdvan Dilmen’den Beşiktaş’a üç maaş eleştirisi: Bunu dünyada yapan tek grup olur Beşiktaş Kayserispor’u 4-2 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Siyah-beyazlıların Sergen Yalçın devrinin sona ermesinin akabinde birinci maçından 3 puan çıkardığı çabayı Rıdvan Dilmen, TRT Spor’a kıymetlendirdi.

Maçın akabinde siyah-beyazlıların Sergen Yalçın’a dönem sonuna kadar maaş ödeyeceğini var iseyan Dilmen, “Gelecek teknik adamla bir arada dünyada tek ekip olur Beşiktaş, 3 tane teknik yöneticiye maaş ödeyen. Üstelik 3 puan da geride değil. Abdullah Avcı’ya ödüyorlar mı hala, bitti mi bilmiyorum gerçi” dedi.

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları şöyle:

“ATIBA VE CAN GÜZEL GÜNÜNDE DEĞİLDİ”

“Pjanic, bugün merkezde 30 sefer topla buluştuysa 28 sefer adrese atmıştır topu ancak geri dönüşlerde meşakkat yaşadı. Atiba ve Can da düzgün gününde değildi. Haftaya Serdar Saatçı oynar mı Kadıköy deplasmanında? 18 puanlık farkta oynar fakat onun haricinde oynamaz Fenerbahçe’ye karşı. Haftaya Welinton oynar lakin daha sonrasında Serdar’ın gelişimi için Serdar oynayabilir.

“BENİM İÇİN ŞAMPİYONLUK BAHTI YOK”

Gelecek antrenörün kararları da değerli lakin Fenerbahçe’ye karşı orta alanda Can Bozdoğan oynamaz. Antrenörün de çarşambaya kadar açıklanacağı söyleniyor. Beşiktaş, birinci yarının kalan maçlarını da kazansa benim için şampiyonluk bahtı yok.

“SERGEN YALÇIN DÖNEM SONUNA KADAR MAAŞINI ALACAKTIR”

Sergen Yalçın için tazminat yok dediler fakat dönem sonuna kadar maaşını alacaktır. Hakkıdır da. Fenerbahçe’de de Pereira için diyorlar ya tazminatı yok diye gönderirsen maaşını öderler bir daha.

“BU KARARI VERMEK BİZE DÜŞMEZ”

Beşiktaş’ın getireceği teknik yönetici topluluğun ortasından gelen birisi olmalı. İstek Çalımbay olabilir, Şenol Güneş olabilir, Okan Buruk olabilir, Samet Aybaba olabilir lakin bu sonucu vermek bize düşmez. Lakin taraftar bizden biri olsun diye ister. Sergen Yalçın yükü gitmemiş daha taraftarların üzerinden.

“ABDULLAH AVCI’YA ÖDÜYORLAR MI HALA BİLMİYORUM”

Gelecek teknik adamla birlikte dünyada tek kadro olur Beşiktaş, üç tane teknik yöneticiye maaş ödeyen. Üstelik üç puan da geride değil. Abdullah Avcı’ya ödüyorlar mı hala, bitti mi bilmiyorum gerçi.”