Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe’nin golüyle ilgili flaş açıklama

tesbih

New member
Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe’nin golüyle ilgili flaş açıklama TRT Spor’da yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe – Antalyaspor maçını kıymetlendirdi.

Maçın birinci yarısında Fenerbahçe aleyhine iptal edilen golü yorumlayan Rıdvan Dilmen: “Güzel bir gol vardı aslında lakin o da hakemden döndü. Çok yetenekli bir hakemden bahsediyoruz. 2-3 yıldır dayanılmaz çıkışta. Bu durum auta gitseydi katiyetle aut verecekti. Hakemlerin psikolojisini biliyorum. Dönüp bakmazdı. Antalya’daki bütün oyuncular o anda oyunu bırakmadı. 1-2 tane oyuncu hakeme bayrağı gösterdi yalnızca. Hatta top ağlara gittikten daha sonra Boffin savunmaya isyan etti. Gol olmasayı autu verirdi” dedi.

Miha Zajc üzere çabuk oyuncuların maça alınması gerektiğini vurgulayan Dilmen: “Fenerbahçe’nin 3 değişiklik yapması gerektiğini düşünüyorum. Nazım, Osayi ve Samatta’nın çıkarılması lazım. Kim 2 kusur yaptı. Herbiçimde pek ısınamadı. Rakibi topa verdi. Kontralarda bedenini kullanımı lazım. Onun haricinde şu anda öbür stoperler yeterli oynuyor. Kim için de biraz bekleyelim” diye konuştu.

Rıdvan Dilmen’in maç sonu açıklamaları şöyle:

“Tisserand’ın epey rahat çıkması Nazım’dan dolayı. Ağır bir oyuncu olduğunun altını çizelim. Tek taraflı maç olduğu için pek bakılırsamedim. Bir tane kısa çalım yedi dönemedi. Orta alana geldiğimizde Sosa’nın epeyce top kaybettiğini görüyoruz. Yarı yarıya bir top kaybı var. Gustavo ise harikulade bir güçle oynuyor. Takımdaşlık ismine özverisi yüksek.

Osayi ve Ferdi üzere 2 çabuk oyuncu var. Ferdi makûs de oynamadı bugün. Lakin buranın oyuncusu değil. Muhammed yetenekli bir oyuncu. Lakin kolay değil. Bir orta, 55-60’larda nefes nefese kalmıştı. Hocası da yanlışsız vakitte çıkardı.

Ben Pereira olsam, Mesut’u bu maçta kullanırdım. bu biçimde bir oyuncuyu içerde oynadığınız lig maçının birincisinde oynatmamanın bir niçini vardır illa ki.”