Sabina Toziya, rol arkadaşlarından veda

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Sabina Toziya, rol arkadaşlarından veda Son olarak ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Hayriye Çakırbeyli’ karakterini canlandıran Sabina Toziya, ömrünü kaybetti.

Geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör niçiniyle ameliyat olan usta oyuncunun vefatını dizinin senaristi Bahadır Özdener duyurdu.

ÜSKÜP’TE DEFNEDİLECEK

Özdener, “Çok değerli Sabina Toziya’yı, Rahmeti Rahman’a uğurladık. Allah’tan annemize rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” dedi.

Usta oyuncu yarın saat 09.00’da memleketi Makedonya’daki Üsküp Butel Cenaze Evi’nde düzenlenecek merasimle defnedilecek.

ROL ARKADAŞLARI VEDA ETTİ: CANIMIN İÇİ IŞIKLAR İÇİNDE UYU

Toziya’nın vefatının akabinde birebir dizide rol alan oyuncular ıstıraplarını toplumsal medya hesaplarından lisana getirdi.

Oktay Kaynarca, “Sınanıyor muyum bilmiyorum lakin bir bildiği var sanırım Yaradanın… Tanım etmem imkansız, yalnızca kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik boğazım düğüm düğüm… Uğurlar olsun canımın içi ışıklar ortasında uyu…” kelamlarıyla hüznünü lisana getirdi.

“İYİ Kİ KALDIRMIŞIZ KADEHLERİ”

Deniz Çakır’ın birinci kelamları ise “Nasıl bir sızı bu… Kalbim, ruhum, elim, kolum bitti… Bittim… Canım Sabina’m… Canım Sabina’m… Canım Sabina’m…” oldu.

Çakır akabinde usta oyuncu ile bir arada göbek attıkları bir görüntü paylaşarak “Canım benim… Uygun ki kaldırmışız kadehleri .. Düzgün ki atmışız göbekleri… Hayranım sana işine olan aşkına, prensiplerine… Dik duruşuna… Doruktan tırnağa her şebir daha… Canım Sabina’m…” notunu düştü.

“SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM”

Ceren Benderlioğlu, “İçimden bir modül koptu… Bu sefer ‘tamam’ olmadı Sabina olmadı …. Seni fazlaca özleyeceğim.” iletisini paylaşırken, Dilşad Şimşek de “Canım Sabina, sözler ne kadar anlamsızlaşıyor bu biçimde vakit içinderda… Ne yazsam az geliyormuş gibi… Güzel ki seni tanımışım, uygun ki benim yol arkadaşım olmuşsun da tatlı kıssalarını dinlemişim. Hoş Sabina… Huzur ortasında uyu…” diye yazdı.

“GÜZEL BAYAN, NE DİYEYİM”

Dizide oğlunu canlandıran Ozan Akbaba da kederini “Ne diyeyim… Hoş bayan, ne diyeyim… Daima hoş kalacaksın.” kelamlarıyla lisana getirdi.

Hüseyin Avni Danyal’dan da “İyi ve hoş bir insan daha ortamızdan ayrıldı. Mert ve yürekli bir bayandı. Yattığın yer incitmesin.” biçiminde bir paylaşım geldi.