Samsunspor Kulübü Lideri Yıldırım: “Kalecimizle yola devam edeceğiz”

tesbih

New member
Samsunspor Kulübü Lideri Yıldırım: “Kalecimizle yola devam edeceğiz” TFF 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un kulüp lideri Yüksel Yıldırım, kalecileri Nurullah Aslan’a Üstün Lig’den teklifler olduğunu lakin yüksek sayılara ulaşılmadığı takdirde kendisini bırakmayı düşünmediklerini söylemiş oldu.

Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Nurullah’a Göztepe’nin ilgisini bildiklerini, Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yle ilgili de duyumları olduğunu kaydetti.

“BAŞIMIZI DÖNDÜREN BİR TEKLİF GELMEZSE, YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Nurullah’ın kumaşının uygun olduğunu bildiklerini lisana getiren Yıldırım, “Eğer satacaksak, bizi keyifli edecek parayı görmeden asla olmaz. Zira bu sene Nurullah’a muhtaçlığımız var. Geçen sene istediğimiz performansı veremedi. Bu sene kendisiyle hocamız görüşüyor. Bizlere de yemin etti. Bu sene daha âlâ dönem geçirecek. Samsunspor’un ölüsü şampiyonluğa oynar. bu biçimde bir durumda güzel bir tutanın, uygun bir de ceddin olduktan daha sonra şampiyonluk aslına bakarsanız yüzde 60-70 gelir. Geri kalanı da kadro oyunu. Nurullah konusunda başımızı döndürecek bir teklif gelmezse, kalecimizle yola devam edeceğiz. Zira 4 yıllık daha kontratımız var.” tabirlerini kullandı.

“GELECEKTE İNANILMAZ BİR KADRO OLACAĞIZ”

Nurullah’a bugüne kadar resmi bir teklif gelmediğini de vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

“Beni bir menajer aradı, ‘Beşiktaş’a verir misiniz?’ dedi. Evvel, ‘750 bin Avro.’, daha sonra da ‘1 milyon Avro.’ dedi. Ben de Beşiktaş’ın kalecisi Ersin Destanoğlu’nu 1 sene oynattığını ve 9 milyon Avroya satmayı düşündüğünü söylemiş oldum. Beşiktaş 9 milyon Avro aldığında benim kalecimi istiyorsa, bana düzgün bir sayı verecek. Zira Nurullah’ı fazlaca daha düzgün bir fiyata satabilir. Biz inanıyoruz. Beşerler bizi Anadolu ekibi, paraya muhtaç olarak görüyor. Ben de buradan söyleyeyim. Samsunspor’un artık varlıklı bir sahibi var. O niçinle oyuncularımızı fırsat bulduğumuzda veririz, fırsat bulmadığımızda vermeyiz. Zira elimizdeki oyunculara bizim de gereksinimimiz var. Samsunspor gelecekte inanılmaz bir grup olacak. O niçinle bugün alacağımız konuşulan paralar bizi hiç keyifli etmiyor. Biz oyuncumuzu bu sene o sayılarla asla satmayız.”