Sendika forveti Behrens “hayatının şeklini” açıklıyor

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Sendika forveti Behrens “hayatının şeklini” açıklıyor

Son haftalarda Kevin Behrens, 1. FC Union Berlin’de ilgi odağı haline geldi. 32 yaşında, Bremen yerlisi her zamankinden daha iyi.

Kevin Behrens, Mainz’e karşı bir golü kutladı. Ertesi gün, Union Berlin sözleşmesini uzattığını duyurdu.AFP

Meslektaşları Cumartesi günü FSV Mainz 05’e karşı kendi sahasında 2-1’lik galibiyeti kutlarken, Kevin Behrens An der Alten Försterei stadyumunu çoktan geride bırakmıştı. Bir gün önce 32 yaşına girmişti, bu yüzden daha sonra aile ile kadeh kaldırmak çok önemliydi. Halkın o sırada bilmediği şey: Behrens, yılın beşinci galibiyetine ek olarak, kulübün ertesi gün resmi olarak açıkladığı kendi sözleşme uzatmasını da kutlamak zorunda kaldı.

Bremen yerlisinin kendi saflarınızda olmasını istemeniz için yeterli neden var. En somut iki tanesi: Soyunma odasında iyi bir atmosfer yaratıyor ve goller atıyor. 2023’te şu ana kadar hesabında üç tane var. Uzun yıllarını bölgesel ligde ve bugüne kadarki en önemli istasyonu olan ikinci lig SV Sandhausen’de geçiren bir forvet için bu hiç de doğal bir mesele değil.

Şu anda tüm zamanların en iyi Kevin Behrens’ini görüyor musunuz? Salı günü medya panelinde devasa saldırgana bu soru sorulduğunda fazla düşünmesine gerek kalmadı. “Bunu söyleyebilirsin, evet,” 17 numaralı sendika gülümsedi.

SV Wilhelmshaven, Alemannia Aachen, 1. FC Saarbrucken, Rot-Weiss Essen – bu kulüplerin son yıllardaki sportif başarılarıyla ölçüldüğünde, bunlar Behrens’in özgeçmişinde gösterebileceği en çekici pozisyonlar değil. Üç çocuk babası, iyi bir Bundesliga forveti olma yolundaki bazı sapmalar karşısında, “Yolum kesinlikle pek normal değildi,” diyor.

2021 yazında, Behrens zaten 30 yaşındayken, menajer Oliver Ruhnert ve teknik direktör Urs Fischer, onu Berlin-Köpenick’e götürme fikrini ortaya attı. Üç ikinci lig sezonunda Sandhausen için 31 ikinci lig golü atmıştı. Pfalz, en iyi forvet oyuncusu nedeniyle 3. bölüme düşmedi.

Sendika forveti Behrens: “Bir şeyler başarmak istedim”

Union’da herkes Kevin Behrens’in maksimum bir yardımcı oyuncu olacağını düşündü. Ancak en geç bu yıl işler farklı gelişti. Union’a taşınması hakkında “Her zaman kendimden en iyi şekilde yararlanmak istedim ve başka bir şey başarmak istedim” diyor. Gerçek şu ki, şu anda geçen yazın en iyi forvet oyuncusu Jordan Siebatcheu’nun kral transferi üzerinde çok fazla baskı yapıyor. Konu seribaşı Sheraldo Becker’ı tamamlamaya gelince, koç seçim yapmakta zorlanıyor.

Bu dik yokuş gerçeküstü. “Bu delilik. Bölgesel ligde birlikte oynadığım eski takım arkadaşlarım benimle sık sık konuşuyor, bana o zamanları hatırlatıyor ve beni cezalandırıyor” diyen Behrens, şu anki olumlu durumu nedeniyle bazen kendini çimdiklemek zorunda olup olmadığı sorulduğunda.

Eski takım arkadaşlarıyla bu güne kadar iletişim halindedir. En yoğun değişim, Behrens’in 2014/15 sezonunda forma giydiği ve Regionalliga West’te sekiz gol attığı Alemannia Aachen’deki çocuklarla yaşanıyor. Hennef 05 veya SC Wiedenbrück’e karşı oynadı. Kulağa başka bir hayattan bir hikaye gibi geliyor.

1. FC Union Berlin ile uçuşun devam edip etmeyeceği önümüzdeki Cumartesi (18:30) Bundesliga’nın en önemli maçında RB Leipzig’de gösterilecek. Geçen yıl Nisan ayında ticaret fuarı kentine son konuk olarak katılan Behrens, Sven Michel’in muhteşem çalışmasının ardından ayın golünü attı. Aynı zamanda 2-1 galibiyet golüydü. Olayların tekrarına itirazı olmamalı.