Sendika yöneticisi Oliver Ruhnert’in sinirlenmesi gerekiyorsa, bu Hansi Flick ile ilgili

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Sendika yöneticisi Oliver Ruhnert’in sinirlenmesi gerekiyorsa, bu Hansi Flick ile ilgili

1. FC Union Berlin’in menajeri verdiği bir röportajda milli teknik adama yönelik eleştirilerini yineledi. Ama aynı zamanda Almanya’daki gençlerle çalışmak.

Oliver Ruhnert, Flick’in neden Rani Khedira’sız olduğunu anlayamıyor.Stache/dpa

Oliver Ruhnert’in bir süredir Hansi Flick’i merak ettiği ve Almanya’da ve özellikle Alman Futbol Federasyonu’ndaki (DFB) gençlik çalışmalarının reforma ihtiyacı olduğu iyi biliniyor. 1. FC Union Berlin’in profesyonel futbol genel müdürü Süddeutsche Zeitung’a verdiği röportajda eleştirilerini yeniledi. Milli takım koçuyla ilgili olan, çünkü kesinlikle ne Rani Khedira’yı ne de Robin Knoche’u milli takıma çağırmak istemiyor. Son olarak, Almanya’da yeteneğin basmakalıp tanıtımı.

“Rani Khedira’nın sürekli olarak aday gösterilmemesi gerçeğini anlamıyorum. Ruhnert, iki yıldır ulusal ve uluslararası alanda güçlü performanslar sergiledi” dedi. Ve hemen devam etti: Tez: “Böyle bir oyuncu Dünya Kupası’nda Japonya’ya karşı 1-0 öne geçerdi. Ama bunlar bizim kararlarımız değil.” Nihayetinde, Flick’e ve koçluk ekibine milli takımdaki personel kararlarının her zaman “performansa dayalı” olacağını söyledi.

Başarılı ev EM’si hala mümkün

Khedira ve Knoche, geçen sonbaharda 55 oyuncuya kadar geçici bir Dünya Kupası kadrosunun parçasıydı. Katar’daki turnuvaya aday gösterilmediler ve o zaman bile, Union ile Şampiyonlar Ligi için kalifiye olmalarına rağmen, artık DFB seçimi için dikkate alınmadılar.

İlan | daha fazlasını okumak için kaydırın

Flick’in Irons’ın başarı hikayesi konusundaki cehaletine ve Alman seçmenin son zamanlardaki zayıf performansına rağmen, milli takımın gelecek yıl Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olabileceğini düşünüyor. Ruhnert’in şu sözleri aktarıldı: “Herkes gibi ben de milli takımın aldığı sonuçlardan hayal kırıklığına uğradım. Ama dehşet içinde tepki veremiyorum. Bir süredir bazı şeyleri sevmediğimi söylüyorum. Ancak bir şey de açık: Önümüzdeki yıl evimizde başarılı bir Avrupa Şampiyonası oynamak için yeterince iyi oyuncumuz var.”

Robin Gosens yerine Attila Szalai?  1. FC Union Berlin muhtemelen rekor bir transferden önce

Robin Gosens yerine Attila Szalai? 1. FC Union Berlin muhtemelen rekor bir transferden önce
  • hisseler
Sandro Wagner açısından DFB’ye övgü

51 yaşındaki futbolcu, Alman futbolunun gençlik çalışması konusunda temel bir sorunu olduğunu da açıkladı. Futbol eğitimi tamam ama: “Benim için belirleyici olan şey, erkeklerin erkek olmasına izin vermen gerektiği. Son yıllarda bunu unuttuk, çünkü tüm altyapı akademileri temel olarak klişeler geliştiriyor ve sokak futbolu ölüyor.” Çocukların antrenmanda daha fazla top sürmesine ve oynamasına izin vermeli ve onları her hata için eleştirmemelisiniz.

Bu bağlamda Ruhnert, DFB’nin eski Bundesliga profesyoneli Sandro Wagner’i U20’ler için yardımcı antrenör olarak imzalamasını memnuniyetle karşılıyor. Onun için bu, “dizüstü bilgisayar eğitmenlerinden uzaklaştığımızın ve daha fazla özgünlük, konuşma ve karaktere doğru ilerlediğimizin” bir işareti.