Sözleşme uzatıldı! Rani Khedira, Union Berlin’de kalıyor

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin önümüzdeki sezonun kadrosunda çalışıyor. Pazartesi günü Irons, Rani Khedira’nın sözleşmesini uzattığını duyurdu.

Rani Khedira (l.) gelecek sezon 1. FC Union Berlin’de de forma giyecek.Mathias Renner/Şehir Basını

1. FC Union Berlin, gelecek sezon da Rani Khedira’nın hizmetlerine güvenebilir. Teknik direktör Urs Fischer tarafından orta sahaya yerleştirilen 29 yaşındaki oyuncu, Irons ile olan sözleşmesini uzattı. Kulüp resmi olarak terim hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

“Union benim ilk temas noktamdı çünkü burada kendimi çok rahat hissediyorum. Antrenör kadrosu, kadro ve tüm kulüp iddialı hedeflere sahip ve bir bütün olarak çalışıyor; birlikte başarılı olmaya devam etmenin en iyi temeli budur. Khedira, gelecekte Union formasıyla oynamayı ve kulübün başarısı için her şeyimi vermeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Kaybedilen iki puan nedeniyle sendika sorunu:

Kaybedilen iki puan nedeniyle sendika sorunu: “Bunu karşılayamayız”
  • hisseler
“Rani, saha içinde ve dışında takımımızın önemli bir parçası. Profesyonel futbol Genel Müdürü Oliver Ruhnert, “Onun örnek bağlılığının ve olağanüstü tavrının gelecekte bize çok şey vermeye devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Dünya şampiyonu Sami’nin küçük kardeşi Rani Khedira, 2021 yazında ligdeki rakibi FC Augsburg’dan Köpenick’e taşındı. Masada şu anki üçüncülük için 85 rekabetçi oyun oynadı. Mart ayında Eintracht Frankfurt’a karşı 2-0 galibiyetinde, uzun bir ısınma döneminin ardından 1. FC Union Berlin adına ilk golünü de attı.