Marc Ve AlexHer zaman bu ikisi: ben Marquez kardeşler Ayrıca alırlar Sprint yarışı Gecesi KatarBüyük İade Lideri MotoGP ve podyumun son adımını terk eden Katalan çifti Morbidelliavantajı artırır Islak. Niteliklerdeki düşüşten sonra Pecco dördüncü sıradan başladı: neredeyse bir saniye sürdü, 8. sıraya yerleşmek zorunda kaldı, şimdi Ducati'nin İspanyollarından 21 puan. İtalyan markasının pokeri çaylak tarafından tamamlandı AldeguerAlex gibi – Marc'tan 2 uzunluk – Grezini Takımı ile çalışıyor. Quartararo Yetenek için kendisine kalmış mahallelere geri dönüyor: yarın GP'de (19 İtalyanca ayrılma) Fransız da ön sıradan başlayacak, bugün gelecek için iyi vaat eden beşinci bir pozisyon almayı başardı. Onlar da puanlara giderler Giannantonio tarafından Aprilia'nın önünde 6. OguraBagnaia'dan sonra başka bir İtalyan var, Bezzecchi Aprilia ile. MartinDünya şampiyonu olarak ilk çıkışına ve çok kötü bir yaralanmadan geri döndü, bitiş çizgisini on altıncı pozisyonda geçti.
MotoGP, Marc Marquez, kardeşi Alex'in önünde Katar'da kutupta. Bagnaia bir düşüşten sonra
Massimo Calandri tarafından
12 Nisan 2025
Marc Marquez: “Çok güçlü olabileceğimi düşünmemiştim”
Marc Marquez kutlamak için geri dönüyor: «Dürüst olmak gerekirse bu devrede bu kadar güçlü olmayı beklemiyordum. Her şey harika gitti: Sabittim, yarışı kontrol ettim ve son turlarda kendimi rahat hissettim. İyi bir adımım olduğunu biliyordum. Bakalım hala yarının yarışını geliştirebilir miyiz ». Alex önceliği kaybediyor ama çok fazla acı çekmiyor gibi görünüyor: «İlk turlarda kardeşimin üstesinden gelmeye çalıştım, ama bugün daha hızlı ve daha cesurdu. Ancak, performansımdan çok memnunum ». Morbidelli liderden 5 saniye kapalı. «Önde olan bu ikisi onları gerçekten görmedim. Arkamda ne olduğu konusunda çok endişeliydim ».
Konular
MotoGP, Marc Marquez, kardeşi Alex'in önünde Katar'da kutupta. Bagnaia bir düşüşten sonra
Massimo Calandri tarafından
12 Nisan 2025

Marc Marquez: “Çok güçlü olabileceğimi düşünmemiştim”
Marc Marquez kutlamak için geri dönüyor: «Dürüst olmak gerekirse bu devrede bu kadar güçlü olmayı beklemiyordum. Her şey harika gitti: Sabittim, yarışı kontrol ettim ve son turlarda kendimi rahat hissettim. İyi bir adımım olduğunu biliyordum. Bakalım hala yarının yarışını geliştirebilir miyiz ». Alex önceliği kaybediyor ama çok fazla acı çekmiyor gibi görünüyor: «İlk turlarda kardeşimin üstesinden gelmeye çalıştım, ama bugün daha hızlı ve daha cesurdu. Ancak, performansımdan çok memnunum ». Morbidelli liderden 5 saniye kapalı. «Önde olan bu ikisi onları gerçekten görmedim. Arkamda ne olduğu konusunda çok endişeliydim ».
Konular