Survivor’daki sürgün adası uygulamasına karşı çıkan Mert Öcal, gitme sinyali verdi: Buradaki durumum hakkında karar vereceğim

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Survivor’daki sürgün adası uygulamasına karşı çıkan Mert Öcal, gitme sinyali verdi: Buradaki durumum hakkında karar vereceğim TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan kısmında dokunulmazlık oyunu daha sonrası ada kurulu yapıldı. Geçtiğimiz haftada eleme adayı olan ve sürgün adasına gönderilen Mert, bu hafta da aday olunca hudutlarına hakim olamadı.

ELEME ADAYLARI AŞİKÂR OLDU

Survivor’da bu hafta sürgün adasına gönderilen birinci yarışmacı Barış Murat Yağcı olmuştu. Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden ünlüler ekibinde Birsen Bekgöz eleme adayı olmuş ve sürgün adasına gitmişti. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler grubunda yapılan oylamada üçüncü eleme adayı gönüllülerden Evrim Keklik oldu. Performans birincisi olan Batuhan’ın seçimi ile dördüncü ve son aday Mert Öcal oldu.

“BU SİSTEM ADİL DEĞİL, DURUMUMU DÜŞÜNECEĞİM”

Sürgün adasına gitme durumuna reaksiyon gösteren Mert Öcal, kurulda yaptığı açıklamada “Survivor’a müsabakaya geldim lakin daima sürgün adasında oturuyorum. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Oyunlarda yarışanlar ise üst üste puanları topluyor ve performans birincisi oluyor. Ben 3 hafta boyunca puanları bir türlü değiştiremeyeceğim bir sisteme girdim. Bu sistem adil bir sistem üzere gelmedi kendi açımdan. Tahminen ben de oyunlarda yarışabilseydim üst seviye performans sergileyeceğim. Buraya gelmeden sürgün adası sistemini bilsem farklı davranırdım. Survivor’daki durumum hakkında bir süre düşüneceğim ve buna göre karar vereceğim” dedi.

ACUN ILICALI KURULDA OYLAMA YAPTI

Öcal’ın kelamlarının akabinde konuşan Acun Ilıcalı ise Sistem çok adil. Son 5 güne bakıyoruz. Sürgüne gitmemek için yapman gereken şey evvela ismini yazdırmamak” sözlerini kullandı. Ilıcalı ondan sonrasında sürgün adasının adaletli olup olmamasıyla ilgili kurulda oylama yaptı.

“ZORA GELEMİYORSUN, KAFAN KARIŞMIŞ”

Yasin ve Mert haricinde performans sistemine kimse karşı çıkmayınca yeni bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Mental olarak All Star’a hazır olmamış olabilirsin, zora gelemiyor olabilirsin. Benim için en sağlam isim finale gitmeli. Son derece kafan karışmış. Her sene Survivor’da kuralları değiştiriyoruz. Daha sıkıntı kaideler sunuyoruz. Seyircimize bakılırsa karar verdik. Senin adanda olan 10 yarışmacının 9’u sistemi onayladı. Sen tek başına sitem şu biçimde olmalı diyorsun. Sizlerle yaptığımız görüşmede performans birincilerinin dokunulmaz bulunmasına karar vermiştik. Sen geçtiğimiz gün de ‘Sude fazlaca üzülürse bırakabilirim’ demiştin. Bir gün o denli bir gün bu biçimde diyorsun. Sen karar vereceksin, seni davet etmişiz” biçiminde konuştu.

Acun Ilıcalı, Mert Öcal, Survivor, Magazin, Haber