Teknik yönetici Kenan Koçak’tan Üstün Lig yorumu

tesbih

New member
Teknik yönetici Kenan Koçak’tan Üstün Lig yorumu Yukatel Kayserispor – Adana Demirspor müsabakasını tribünden takip eden teknik yönetici Kenan Koçak, gayretle ilgili olarak “Oyun temposu ve kalite olarak üst düzeyde bir maç değildi lakin iki kadroda kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı” dedi.
Geçtiğimiz dönem Almanya Bundesliga 2’de Hannover 96’nın teknik yöneticiliğini yapan, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Koçak, tatil için geldiği memleketi Kayseri’de Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor maçını tribünlerden izledi. Uğraş daha sonrasında özel açıklamalarda bulunan Kenan Koçak, “Oyun temposu ve kalite olarak üst düzeyde bir maç değildi lakin iki ekipte kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Seyirciler hoş bir karşılaşma seyretti. Kayserispor’un hocası yeni geldi, çabucak hemen 1 hafta oldu. Ekipte yeni transferler de epey o niçinle biraz vakit alır. Grubun yapısı ne kadar yeterli ise ahenk müddeti kısalır” formunda konuştu.
Adana Demirspor’un biroldukça kıymetli futbolcuya sahip olduğunu lisana getiren Koçak, “Çok yeterli bir ekip fakat grup olma yolunda eksiklikleri var. Lakin epeyce âlâ ferdi futbolcuları var. Ekip olma yolunda uygun bir adım atarlarsa hoş bir lig oynanır diye kestirim ediyorum” tabirlerini kullandı.
Kayserispor’dan Fransa Ligue 1 grubu Rennes’e transfer olan genç file bekçisi Doğan Alemdar hakkında da konuşan Koçak, “Doğan Alemdar’ın Rennes’e gitmesi hoş bir durum. bu biçimde futbolcuların yurt haricinde kendilerini geliştirmeleri ve çaba etmeleri hoş bir şey. Tebrik etmek lazım” dedi.
Muhteşem Lig’de misyon yapıp, yapmayacağı üzerine gelen soru üzerine de konuşan Kenan Koçak, “Hayırlısı olsun, inandığımız güvendiğimiz bir proje olursa, koşullar da uyarsa niye olmasın. Tabi ki gönlümüz günün birinde ülkemizde çalışmaktan yana. Fakat biz profesyonel insanlarız. Dünyanın her yerinde çalışmaya alışığız. ‘Buradan, şuradan teklif aldım’ demek olmaz. Tabi ki teklifler aldık fakat buradan isim vermek olmak. İleride her şey olabilir. Sonuçta profesyonel insanlarız” diyerek kelamlarını noktaladı.