Terör örgütlerinin hedefiyim lakin silah ruhsatı vermiyorlar

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Terör örgütlerinin hedefiyim lakin silah ruhsatı vermiyorlar Yılmaz Özdil, kendisini şahsen maksat gösteren İçişleri Bakanı Soylu’ya seslendi. “Ne kadar çantacı gazeteci mafya var ise koruma-silah ruhsatı veriyorsun. Beni sevmediğin için hukuksal haklarımı gasp ediyorsun” dedi.

Müellifimiz Yılmaz Özdil, Nokta TV’de Ezgi Yeşiltepe’nin hazırladığı programa konuk oldu. “Mahkemeler ve mahpus cezaları yoluyla bizi yıldırmaya, susturmaya çalışıyorlar. Biz de kalemimizi satmamak, kimseye kiraya vermemek için çaba eden gazetecileriz” diyerek kelamlarına başlayan Özdil, aldığı tehditlere karşın İstanbul Valiliği’nin kendisine silah ruhsatı vermediğini deklare etti. Özdil şunları kaydetti:

SENİN VALİN ENGELLİYOR

■ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ne kadar şantajcı gazeteci var ise hepsine polis muhafazası verdi. Beni hem yandaş medya birebir vakitte Soylu’nun şahsen kendisi amaç gösteriyor ancak silah ruhsatı alamıyorum. Biz evelallah kendimizi koruruz sorun yok lakin bir tüzel hakkı ortaya koymaya çalışıyorum. Siz Türkiye’de ne kadar ahlaksız gazeteci var ise nerdeyse polis müdafaası vermişsiniz, bellerine ruhsatlı silah koymuşsunuz… Biz tüzel hakkımızı istiyoruz lakin senin Valin bunu engelliyor.

HAKKIM GASP EDİLİYOR

■ niye? Canları o denli istediği için. bu biçimde ülkenin İçişleri Bakanı, birinci sandıkta bu halktan kesinlikle bahsetmiş olduğu üzere yanıtını alacak. Bizim rastgele bir kaygımız yok. Bir tane canımız var olsa da olur olmasa da olur. Lakin sen çantacı gazetecilerin hamisi, İçişleri Bakanısın. Oligarklara, mafyaya müdafaa veren İçişleri Bakanısın. Ben bu ülkede kırmızı ışıkta bile geçmeyen bir yurttaşım. Sen yalnızca beni sevmediğin için muhafaza vermiyorsun. Terör örgütleri suikast ile vefat ile tehdit ediyorlar, bizi amaç gösteriyorlar. Bizim dirimizi değil ölümüzü tehdit ediyorlar. Lakin sen benim tüzel haklarımı gasp eden bir İçişleri Bakanısın.

AKP, Türkiye’yi faciaya sürükledi

Programda şimdiki gelişmeleri de pahalandıran Yılmaz Özdil, Türkiye’nin seçime yanlışsız gittiğini fakat AKP’nin yürüyecek mecalinin bulunmadığını iifade etti. Özdil, “Burada AKP’nin kazanması için tek seçenek var. örneğin yeni bir Ekmeleddin İhsanoğlu faciası yaşanırsa AKP iktidarda kalır. Asrın önderimiz de bir daha tek aday seçilir” yorumunu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yönetebilme kabiliyetini yitirdiğini savunan Yılmaz, “Asrın önderimiz bu saatten daha sonra anca müftü olur. Ancak muhalefet kendine çeki nizam vermezse, kendine güvenmezse iktidarda kalır” sözünü kullandı. AKP’nin Türkiye’yi faciaya sürüklediğini savunan Özdil, şunları kaydetti: “Türk halkı ekonomik olarak facia yaşamaya hazır olmalıdır. Türkiye çabucak hemen nasıl bir faciayla karşı karşıya olduğunun farkında değil, zira devletin sayılarını dahi tam olarak bilmiyoruz. Merkez Bankası’nı boşaltmakla kalmadilar, Darphane’yi de bitirmişler. 50 kuruşluk metal parayı basabilmemiz için bizim 66 kuruşluk maliyetimiz var. Bu Türkiye’nin mahvolmuş olduğunun delili.”