TOG’a yeni Genel Müdür

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
TOG’a yeni Genel Müdür
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İdare Şurası Lideri Didem Duru, TOG’un 20’inci yılı olan 2022’de genel müdürlük bayrağını Ayşe Kırımlı’nın devraldığını deklare etti. Duru; “TOG, tam 20 yıldır gençlerin öncülüğünde toplumsal meselelere tahlil olacak projeler geliştiriyor. Bu projelerin hayata geçmesiyle hem Türkiye’de sivil toplumun güçlenmesine, tıpkı vakitte gençlerin şahsi gelişmenine hayli pahalı katkılar sağladık. Ayşe Kırımlı’nın genel müdürlüğünde hem gençlere birebir vakitte ülkeye yararımızı daha da artıracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

2002 yılında, “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) yeni genel müdürü Ayşe Kırımlı oldu. TOG, 20 yıldır gençlerin ürettiği projelerle bir taraftan onların şahsi gelişimlerine katkı sağlarken öteki taraftan da toplumsal problemlere tahlil olacak projeleri hayata geçiriyor.

Yeni genel müdürle ilgili açıklama yapan TOG İdare Heyeti Lideri Didem Duru, “Kurumsal hayattaki uzun senelera dayanan deneyiminin yanı sıra, bilhassa toplumsal cinsiyet eşitliği ve toplumsal girişimciliği destekleyen STK’larda da farklı roller üstüne alan Ayşe Kırımlı’nın ortamıza katılması ile daha da güçlendik” diye konuştu.

Kırımlı: “TOG’da olmak heyecan verici”

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genel Müdürü olarak yeni bakılırsavine başlayan Ayşe Kırımlı da gençlerin şahsi gelişimlerini ve toplumsal yarar yaratan projeleri ile hayallerini destekleyen bir vakıfta yer almaktan heyecan duyduğunu vurgulayarak şunları söylemiş oldu;

“Özel daldaki çalışmalarımın yanısıra 2011’den bu yana üniversiteli gençlere istekli meslek koçluğu yapıyorum. Bir gençlik vakfının genel müdürü olarak tecrübelerimi daha epeyce gençle paylaşabilecek olmak, daha epeyce hayat seyahatine eşlik edebilecek olmak beni hayli keyifli ediyor. Gerçekten benim de onlardan öğrenecek hayli şeyim var. Her yıl biroldukca yaşama dokunan projeler yapan, toplumsal sıkıntılara karşı harekete geçen toplum gönüllüsü gençlerin gücüyle daha güzel bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyorum.”

TOG Genel Müdürü Ayşe Kırımlı hakkında;

Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji lisansını, İstanbul Üniversitesi’nde “Uluslararası Yönetim” yüksek lisansını tamamlayan Ayşe Kırımlı; mesleğine Shell Türkiye A.Ş’de Satış Koordinatörü olarak başlamış, Eser Müdürü olarak devam etmiş ve akabinde sırasıyla Türk Pirelli A.Ş’de İş Geliştirme Müdürü, Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş.’de Küme Eser Müdürü, Inteltek A.Ş’de (İDDAA) Satış, Pazarlama ve Kurumsal İletişim’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Praktiker A.Ş’de Pazarlama Yöneticisi ve İcra Heyeti Üyesi, Adel Kalemcilik’te Pazarlama, İş Geliştirme ve Kurumsal Bağlantıdan Sorumlu Yönetici, Şiddetli Performans Sanatları Merkezi’nde Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak vazife yapmıştı. Ayşe Kırımlı son olarak Demirören Medya’ya bağlı gazetelerin Pazarlama ve Kurumsal İrtibat Yöneticiliği nazaranvini üstlenmişti.

Adler International Learning’den ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) onaylı profesyonel -koçluk sertifikasına sahip olan ve 2010 yılından bu yana üniversite öğrencisi gençlere ve genç profesyonellere istekli meslek koçluğu yapan Kırımlı; kurumsal hayatta uzun senelera dayanan deneyiminin yanı sıra, “toplumsal cinsiyet eşitliği” ve “sosyal girişimciliği“ destekleyen STK’larda farklı roller üstlenmektedir. PWN İstanbul ve TÜHİD idare konseyinde yer almış olan Kırımlı, bununla birlikte Ashoka destekçisi ve IWF Türkiye üyesidir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı