Tom Rothe Benedict Hollerbach ile çelişiyor

ahmetbeyler

Active member
Hoffenheim'daki 4-0 zaferinden sonra, Borussia Mönchengladbach'a karşı 1. FC Union Berlin başka bir puan kazanamadı. Katılımcılar yenilgiyi Aşağı Ren'in on birine karşı sınıflandırdı. Oyunun sesleri.

Benedict Hollerbach: Bugün yine çok şansımız oldu. Bir yandan, bu sevindirici, diğer yandan yeterince verimli değildik. Bir durumda ya da başka bir durumda biraz mutsuz bir şekilde davrandık ve yine de Gladbach'ın gerçekten iyi oynadığını söylemelisiniz. Özellikle ilk yarıda, bizi oyunlarına ittiler, böylece hak ettiği bir yenilgiden bahsedebilirler. Başlangıç denemelerimiz sırasında akıllıca oynamaya devam ettiler ve saldırılarında da açık ve hassaslardı. Sadece ikinci yarıdaki sistem değişikliği ile daha iyi oldu çünkü başladığımızda daha net hedef oyuncularımız vardı.

Tom Rothe: Benim görüşüme göre, ceza bizim için açıktı çünkü kendime karşı itişimi açıkça hissettim. Başlığa gitmek istedim, ama artık topu alma şansı yoktu. İkinci yarıda farklı bir yüz göstermiş olsak da, bugün son yumruktan yoksunduk. Sistem değişikliği nedeniyle daha fazla erişimimiz vardı, daha yoğun ve agresiftik. Benim görüşüme göre, bir noktayı hak ederdik.

Gerardo Seoane (basın toplantısında): Bu, rakibi kontrol ettik ve birçok tehlikeli durum yarattık. Defansif rakibe iyi erişimimiz vardı. İkinci yarıda, bu, Birlik'teki sistem değişikliği ile değişti, bu yüzden savaşçı performansımızı vurgulayacağım. Zaferle bugün mutlu bir şekilde eve gidiyoruz.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): İlk yarıda Gladbach, deliklerimizin nerede olduğunu iyi tanıdı. İkinci yarıda, değişimimizin yanı sıra bir veya diğer durumla daha iyi erişebildik. Gerekli şansla, içinde biraz daha fazla olabilirdi, ancak 90 dakikaya bakarsanız, sadece yenilgiyle yaşamak zorundayız, aynı zamanda rakibin haklı olarak kazandığını açıkça kabul ediyoruz.