Trabzonspor’da Abdullah Avcı ve Bruno Peres, Roma maçı öncesi konuştu

tesbih

New member
Trabzonspor’da Abdullah Avcı ve Bruno Peres, Roma maçı öncesi konuştu UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off tipi birinci maçında yarın İtalyan devi Roma’yı konuk edecek olan Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı ve futbolculardan Bruno Peres, açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, Roma’nın geniş bir takıma sahip olduğunu söz etti:

“NET FORMDA DİNLENDİK”

Avcı, kelamlarına şu biçimde devam etti:

“Geniş takıma sahipler. Aktüel olarak 20 tane ulusal ekip düzeyinde oyuncuları var. Teknik olarak, bilhassa bir sene evvelden oyun kurmalarında 3-2-5 formasyonunu alan, bilhassa top rakipteyken de merkezi kapatıp kenara yönlendirip orada şiddetli baskı yapan, geçişi de oynayan hayli yetenekli oyuncu havuzuna sahipler. Rakiple ilgili net bir biçimde dinlendik, görsellerle hazırlanıyoruz.”

“FANTASTİK BİR GRUBU AĞIRLAYACAĞIZ”

Abdullah Avcı, taraftarlardan sabır istedi:

“Bugün de statta idman yapacağız. Biz de her maça, her rakibe göre hazırlanıyoruz. Bilhassa burada fazlaca fantastik bir ekibi ve fantastik hocasını ağırlamaktan memnunluk duyacağız. Bizim de Trabzonspor olarak oyun planlarımız, oyun organizasyonlarımız var. Sonuç ne olursa olsun, Trabzonspor’u temsil ettiğimizi farkındayız. Taraftarımızdan sabır istiyorum ve oynadığımız her maç, bize birtakım geri dönüşler veriyor. Onun için düzgün yoldayız. Taraftarımız bizim için kıymetli. Onların maçta olması bizim hızlanmamızı sağlayacak. Bilhassa Roma ve gerisinde Sivasspor maçında taraftarlarımızın ardımızda olması, bizi başka rakiplerden bir fazla yapıyor. Takviyelerine gereksinimlerimiz var. Yarın için hoş bir gün, bizim için de hoş bir başlangıç olmasını diliyorum.”

“HER ŞEY SAĞLIKLI GİDİYOR”

Avcı, uygun bir takım oluşturduklarını kaydetti:

“Kaliteli rekabet ve bunun ortasındaki kadro bütünlüğü, birlikte hareket eden, saha ortasında, saha haricinde… Küme gücünün bir üstte olduğu bir ekip yarattığında, bu gideceğin gayeye adımlarını daha da hızlandırmış oluyorsun. Onun için fazlaca yakın, kaliteli rekabet derinliği olan bir takım oluşturmaya devam ediyoruz. Onun için lider ve idare konseyine bu manada dayanakları için teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un olduğu her yerde muvaffakiyet vardır. Her şey sağlıklı gidiyor. Eksikler var. Vakit zaman dalgalanmalar olacak. Bu yüzden takviye ve sabır istiyorum.”

PERES: “TRABZONSPOR’U TEMSİL ETTİĞİMİZİN FARKINDAYIZ”

Futbolculardan Bruno Peres ise, eski kadrosuna karşı oynayacakları maç öncesi şunları söylemiş oldu:

“Öncelikle ne kadar değerli bir maç oynayacağımızın farkındayız, kıymetli bir ekibe karşı oynayacağız. Tarihiyle fark yaratmış, oyuncularıyla birlikte ne kadar kaliteli bir kadro olduklarını tekraren göstermiş bir kadroya karşı oynayacağız. Lakin biz de Trabzonspor’u temsil ettiğimizin sonuna kadar farkındayız. Ne kadar kıymetli kadroda oynadığımızın, ne kadar çalışmalar yaptığımızın farkındayız. Bütün çalışmalarımız bu anlar içindi. Hocalarımızla yaptığımız görüşmelerde rakibimizin neler yapabileceğini her hafta çalışıyoruz ve kendi planlarımız da var, kendi gücümüz var. Ve yarın taraftarımızın takviyesiyle birlikte oynayacağız. Onların takviyesiyle bir arada aslında işler biraz daha kolaylaşıyor ve biraz daha o dayanağı ardınızda hissettiğinizde alandaki işiniz biraz daha sıradan hale gelebiliyor. Biz de bunu yarın yapmaya çalışacağız.”

“KENDİ GÜCÜMÜZÜN FARKINDAYIZ”

Peres, galip gelmek istediklerini söz etti:

“Önemli bir ekibe karşı oynuyoruz ve ben de bu kadroda uzun yıllar oynama fırsatı bulmuştum aslında. Bu grup bahsetmiş olduğum üzere kıymetli bir ekip, her vakit hürmet duyacağız lakin kendi gücümüzün neler yapabileceğini, oyuncu kümemizin farkındayız ve bu sene kıymetli bir grup oluşturuldu, kuvvetli bir kadro oluşturuldu. Bu ekip muvaffakiyetler için kurulmuş bir grup. Onun için biz de bunu başarabilmek, yarın taraftarlarımıza keyifli bir gün ikram edebilmek istiyoruz.”