Trimmel, Köln'deki dramadan sonra kayıpta – “Nasıl bu şekilde ayrılabileceğimizi bilmiyorum”

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin saflarında şaşırtıcı ve hayal kırıklığı. Kaptan Christopher Trimmel, Köln'deki yenilginin ardından gözle görülür bir şekilde kelime bulmakta zorlanıyordu. Oyun için sesler.

Christopher Trimmel: Oyunu tamamen kontrolümüz altına almıştık, zaten 2-0 öndeydik ve devre arasında çok aptalca bir gol yedik. Ancak burada herhangi bir sorun yaşayacağımız hissine asla kapılmadım. Düelloları kazanmaya devam etmemiz gerekiyordu, bunu yapamadık. Başlangıç davranışımız da artık iyi değildi ve bazıları mevcut olan kontra atak fırsatlarımızı yeterince değerlendiremedik. Bu şekilde nasıl ayrılabileceğimizi bilmiyorum. Bu sezon genel olarak hiçbir zaman yeterince istikrarlı olamadık, dolayısıyla bugünkü oyun buna çok iyi uyuyor.

Marco Grote (basın toplantısında): Beklediğimiz gibi rakip ilk etapta üzerimizde baskı kurdu ancak sonrasında yavaş yavaş hareketlerimize güvenmeye başladık. Bence çok istikrarlıydık ve sonrasında hücumda daha tehlikeli hale geldik. Bizim üstünlüğümüzün ardından devre arasına kadar rakibin tekrar oyuna girebileceğine dair bir işaret yoktu. Aytekin Bey'le penaltı sahnesini üç kez konuştum, belki dördüncü, beşinci, altıncı kez de izlerim. Benim izlenimim Rani Khedira'ya faul olduğu yönündeydi. Ama bunun bir anlamı yok, hâlâ 2-1 öndeyiz ve oyundan tamamen vazgeçmemize gerek yok. Aradan sonra oyundan giderek daha fazla vazgeçmiş olmamızın tüm sorumluluğunu üzerimize almamız gerekiyor.

Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.

Timo Schultz (basın toplantısında): Bugün çok heyecanlı bir futbol maçı izlediğimizi düşünüyorum. Ekibime ancak büyük bir iltifat edebilirim. Bu oyunu tersine çevirebileceğine inanmaya devam etmesinden dolayı çok gurur duyuyorum. Bochum'a karşı kazandığımız galibiyetten sonra bu son dönemeçlerin her stadyumda mümkün olmadığını söylemiştim, ancak bugün bir kez daha seyirciler destek için yaktığımız her kıvılcımı memnuniyetle karşıladılar. Gelecek hafta sonu Heidenheim'da bir final için daha çalışmak istiyorduk ve bunu başardık. Kazanmak için değil, uğruna çalıştın.