TürkTraktör’ün markası CASE IH’in yeni bayisi Adana’da açıldı TürkTraktör’ün premium markası Case IH’in bayi açılışına katılan TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, tarımın kalbinin attığı Adana’da olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirtti. 68 yıldır Türk çiftçisinin her gereksiniminde yanında olmak için çalıştıklarını söz eden Özüner, “TürkTraktör olarak Adana Zahiroğulları Bayimizin açılışıyla bir arada Çukurovalı çiftçilerimizle olan bağımızı daha da güçlendireceğimize inanıyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni CASE IH bayimiz TürkTraktör’ün üstün üretim deneyiminden ve esaslı tarihinden gücünü alıyor. Çiftçilerimizin her türlü muhtaçlığını karşılayacak traktör modellerimiz, tarım ekipmanlarımız ve akıllı tarım tahlillerimiz ile Adana’daki çiftçilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.
TürkTraktör’ün yeni bayisi Zahiroğulları Plaza, CASE IH’in geniş eser gamını çiftçilerle buluşturuyor. Yüreğir Havutlu Mahallesi’nde hizmete giren bayide CASE IH’in geniş eser gamında bulunan traktör başta olmak üzere, büyük, küçük ve yuvarlak balya makineleri, hassas ekim makinesi, klasik, yaylı ve döner kulaklı pulluk ve römork üzere biroldukça ileri teknoloji eser öne çıkıyor.
TürkTraktör’ün premium markası CASE IH, 2022 yılı itibariyle traktör pazarında TürkTraktör’ün bir başka markası New Holland’ın akabinde ikinci sırada yer alıyor. CASE IH ile olan iş birliğinde 15 yılı geride bırakan TürkTraktör CASE IH JX serisi traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve üretim merkezi pozisyonunda.
-iDeal Haber Merkezi-
TürkTraktör’ün yeni bayisi Zahiroğulları Plaza, CASE IH’in geniş eser gamını çiftçilerle buluşturuyor. Yüreğir Havutlu Mahallesi’nde hizmete giren bayide CASE IH’in geniş eser gamında bulunan traktör başta olmak üzere, büyük, küçük ve yuvarlak balya makineleri, hassas ekim makinesi, klasik, yaylı ve döner kulaklı pulluk ve römork üzere biroldukça ileri teknoloji eser öne çıkıyor.
TürkTraktör’ün premium markası CASE IH, 2022 yılı itibariyle traktör pazarında TürkTraktör’ün bir başka markası New Holland’ın akabinde ikinci sırada yer alıyor. CASE IH ile olan iş birliğinde 15 yılı geride bırakan TürkTraktör CASE IH JX serisi traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve üretim merkezi pozisyonunda.
-iDeal Haber Merkezi-