Üstün Lig’in en düzgün 10 numarası kim, kaptan Serdar deklare etti

tesbih

New member
Üstün Lig’in en düzgün 10 numarası kim, kaptan Serdar deklare etti Mesut Özil üzere dünyanın en âlâ “10 numaralarından” birinin top koşturduğu ligimizde Anastasios Bakasetas da performansıyla fark yaratıyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yıldızlarının yanı sıra Beşiktaş’tan Alex Teixeira da bu mevkinin savlı isimlerinden.

“Süper Lig’in en yeterli 10 numarası kim?” sorusuna Serdar Gürler’den flaş bir cevap geldi. Hala mesleğini Konyaspor’da sürdüren deneyimli futbolcu, bu konumun en uygununun Younes Belhanda olduğunu tabir etti.

Konyaspor kulübünün YouTube kanalına açıklamalarda bulunan Serdar Gürler, “Bir gün Belhanda ile oynamak isterim. Bence Türkiye’nin en uygun 10 numarası. Bütün maçları izlerim. Belhanda bir maçta 10 tane top kaybetsin öne oynayarak, 2 tane geçerse karşı karşıya durum oluyor. Özel yetenek, şık bilekler” dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcu şu biçimde devam etti: “Kendisine de söylemiş oldum Göztepe-Galatasaray maçında ona duyduğum saygıyı. Mesut Ağabey yeni geldi. Dünya yıldızı. Onun için şu anda bir şey diyemem. 10 yıldır ben bu ligde oynuyorum. Gördüğüm en uygun 10 numara Belhanda.”

İttifak Holding Konyaspor’un döneme namağlup devam etmesinden memnun olduğunu söyleyen Serdar Gürler, “Bizim üzere Trabzonspor da namağlup. Trabzonspor’un şampiyonluk yarışında açık orta 1 numaralı favori olduğunu düşünüyorum” yorumunda bulundu.

‘MESSİ YETENEKLİ, RONALDO ÇALIŞKAN’

Serdar Gürler, dünya futbolunun yıldızları hakkında ise “Messi, Allah’tan gelen bir yetenek. Ne kadar çalışırsanız çalışın onun düzeyine gelemezsiniz. Ronaldo’nun çalışma yeteneği var. Onun kadar çalışanı görülmedi. Adam robot üzere. ömrünü futbola adayan bir efsane” tabirlerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor