Ulusal yıldız Yusuf Yazıcı’nın menajeri konuştu

tesbih

New member
Ulusal yıldız Yusuf Yazıcı’nın menajeri konuştu Fransa Lig 1 takımı Lille’in forması giyen Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı’nın rastgele bir kadroyla görüşmediğini lisana getirdi.

Cebeci, “Yusuf Yazıcı’ya yapılan teklifleri Lille reddetti. Avrupa’dan Yusuf’a teklifler var ancak Lille, bedelini bulmadan Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim de toplumsal medyada yapmış olduğum beğeni de Trabzonspor’a transfer mi olacak üzere algılandı fakat şu an o denli bir durum kelam konusu değil” dedi.

“LILLE, YUSUF’U BIRAKMAK İSTEMİYOR”

Cebeci, toplumsal medyada yaptığı beğeninin yanlış yorumlandığını söylerken, “Sosyal medyada yaptığım bir beğeni, Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a transfer olacağı tarafında algılandı. Yusuf Yazıcı için Lille’e Avrupa’dan teklifler geldi, temsilcisi olduğum için bize soruluyor lakin Lille, Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim toplumsal medyada beğendiğim bir gönderi niçiniyle Trabzonspor’a transferi konuşulmaya başlandı fakat Trabzonlu ve Yusuf’un bir yakını olduğum için Yusuf için yazılan yazıyı beğendim. Bunu 3 ay evvel de olsa 6 ay daha sonra da olsa beğenirdim. Transferiyle ilgili hiç bir alakası yoktur. Doğal ki Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’un bu biçimde bir talebi olursa yetkili taraf Lille’dir. Avrupa’dan Yusuf’un durumunu soran ekipler oldu lakin Lille, Yusuf’u bırakmıyor. Yusuf Yazıcı, Lille’in bir projesi ve kıymetini bulmadan Yusuf’un gidişine müsaade vermiyor. Lille Lideri Olivier Letang, Yusuf’un fazlaca bedelli bir oyuncu olduğunu ve en kısa vakitte bekledikleri düzeye Yusuf’u çıkaracaklarını söylemiş oldu. Yarın kaideler değişirse bir daha değerlendilir ve transferi konuşulur” sözlerini kullandı.