Umut da bir geri dönüşte

ahmetbeyler

Active member
FC St. Pauli'deki 0: 3 iflası işaretlendi, odak noktası Cumartesi günü (18.30) RB Leipzig'e karşı bir sonraki Bundesliga ev maçında. Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi'nde hala sahada olan Saxons ile bir rakip Köpenick'e geliyor, Sturm Graz'da 0-1 kaybetti. Leipziger'in Leipziger'i terk ettiği zaten açıktı, böylece Avusturya'nın sonucunun hala istatistiksel değeri vardı.

Steffen Baumgart bir sonraki rakibin oyununa baktı, ancak sendika eğitmeni bunun sadece önümüzdeki hafta sonu açısından önemli ölçüde daha anlamlı olması gerektiğini biliyor. Örneğin, Baumgart'ın arkadaş olduğu Marco Rose, sadece ikinci yarının ortasında ikame edilen hücum yıldızlarını Benjamin Sesko ve Xavi Simons'u korudu. David Raum veya Lukas Klostermann da sadece bankadan geldi.

“Çarşamba günü oynadıkları Leipzig için bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu yıllardır bunu bilen bir ekip. Görüyorum ki onların ritimlerine gittikçe daha fazla giriyorlar, ”dedi Baumgart basın toplantısında. Mutlaka rakiple bu şekilde görmüyorsunuz. RB'de, sadece sekiz oyundan sadece bir galibiyetle, aynı zamanda Bundesliga'daki sezon boyunca sadece önde gelen sınıfta değil. Rose-elf son beş maçtan sadece birini kazandı. FC Bayern Münih, Bayer Leverkusen ve VFB Stuttgart'a karşı gitse bile, elbette daha fazla umuluyordu. Şampiyonlar Ligi için yenilenen bir yeterlilik mevcut durumun tehlikesi altındadır.

Bununla birlikte, bir rakip birliği beklemeyecek, ancak Baumgart-Elf, masa mahzenindeki üç acil yarışmacıya karşı yenilgilerden sonra Slamassel'den çekilmelidir. Hamburg'daki beşinci sarı kartını gören sahadaki Leopold yardımcı olmayacak. Kevin Vogt, üçlü zincirde onu yerini alabilir, ancak son zamanlarda yaralanma nedeniyle eksikti. 33 yaşındaki çocuğun konuşlandırılmasıyla ilgili bir karar ancak maç gününde verilebilir. Aksi takdirde, Danilho Doekhi ve Diogo'da sadece iki Bundesliga ile ilgili merkezi savunucular mevcuttur.

Frederik Rönnow muhtemelen gönderileri arasında geri dönüşü veriyor

Baumgart, Frederik Rönnow'daki Vogt'tan çok daha iyimser geliyordu. Dirsek yaralanması nedeniyle bir aydan fazla bir oyun oynayamayan kaleci, bu hafta takımla tam olarak eğitim aldı ve Alexander Schwolow'u bankaya geri itecek. Pauli'deki ikinci gol dışında, bir gole yol açan toplam beş maçta hata yapmadı. Eski Hertha kalecisi, Rönnow'un yaydığı sakin ve güvenilirliği özlüyor.

Dane, geçen yıl Eylül ayında ilk bacağın en iyi anılarına sahip. Goalless çekilişinde Union, Rönnow'da tutulan bir ceza için de savaştı. Birkaç hafta sonra Freiburg'un Vincenzo Grifo'suna karşı aynı başarıyı elde etti.

Antrenör, liderlerin Christopher Trimmel ve Rani Khedira'nın başlangıç çizgisine dönme şansı olup olmadığını açıkça cevaplamak istemedi. “Benim için Rani, sahada olup olmadığına bakılmaksızın önemli bir oyuncu. Trimmi de eğitimde hızlanıyor, her ikisini de görüyorum ve bu benim için çok önemli ”dedi. Sağ raydaki Trimmel, pozisyon rakibi Josip Juranovic'in uzun bir aradan sonra gittikçe daha fazla güç topladığı kötü şansa sahip olsa da, Khedira için merkezdeki bir yer serbest bırakılabilir. Son zamanlarda, deneyimli Janik Haberer ve András Schäfer daha fazla görev için kendilerini tavsiye etmemişlerdi ve Aljoscha Kemlein'in kendi büyümeleri kendilerini vazgeçilmez hale getirmedi.

Çimlerin yanı sıra, ev taraftarları, rakibe karşı protesto etmek için oyunun ilk dakikalarında tekrar sessiz olacaklar. Lig bağlantısının dokuzuncu yılında bile, birçok destekçi “yapı” RB Leipzig yanında büyük bir dikendir. Baumgart, bir saatin ilk çeyreğinde bile daha iyi duyulacağı konusunda şaka yaptı, aynı zamanda da net bir fikri var: “Bir derbi olmasa da, kesinlikle çok fazla patlayıcıya sahip bir oyun. Leipzig'de neler yapıldığına saygı duyulmalı ve tanımalıdır. Bunu uzun yıllardır çok profesyonel yaptınız. Yine de, herkes ne istediklerini düşünebilir.

Geçen sezon, Birlik eski koç Urs Fischer yönetiminde Leipzig'e karşı 0: 3 idi. O zaman zafer olmadan 16 rekabetçi oyunun başlangıcıydı. Kevin Volland ilk çıkışında kırmızı kartı gördü. Daha önce, RB birkaç yıl boyunca Bundesliga'daki Köpenicker'ın favori rakibi gibi bir şeye dönüşmüştü. Birlik – her zaman karşılaşmaları bir yabancı olarak başlattı – bir dizide beş kez üst eli tuttu – her zaman bir yabancı olarak başladı.