Union Berlin profesyonelleri için Fair Play Ödülü: yaralı fotoğrafçılara yardım

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Union Berlin profesyonelleri için Fair Play Ödülü: yaralı fotoğrafçılara yardım

DFL, Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez ulaşmanın yanı sıra, Unioners’ın saha dışında da kazananlar olduğunu duyurdu.

Berlinli futbolcular, bir fotoğrafçının stadyum hendeğine düşmesi üzerine yardım çağrısında bulundu. David Hint şarkısı/dpa

Alman Futbol Ligi, 1. FC Union Berlin profesyonellerine 2022/23 sezonu Fair Play Ödülü’nü verdi. Ödülün nedeni, Bundesliga’da FC Schalke 04’te oynanan Bundesliga maçında Irons’ın dördüncü gününde meydana gelen kaza sonrası gösterdikleri tepkiydi. Berlinliler, Ağustos’ta 6-1’lik galibiyette gol attıktan sonra, bir fotoğrafçı korkuluktan düştü. stadyum hendeğinin içine. Rani Khedira, Sheraldo Becker ve Jordan Siebatcheu’nun etrafındaki oyuncular gol sevincini hemen durdurdular ve takım doktorlarına acilen tıbbi yardıma ihtiyaç duyulduğunun sinyalini verdiler. Yaralanan fotoğrafçı tedavi için hastaneye götürüldü ve maçın ertesi günü hastaneden ayrıldı.

Perşembe günü DFL’den ödülle ilgili yapılan açıklamada, “İlk kez Uefa Şampiyonlar Ligi’ne ulaşmanın yanı sıra, Unioners geçen sezonun saha dışında da kazananları arasında yer alıyor.” Kulüp kendisi de dramayı takdir eden her iki takımın taraftarlarına tebriklerini iletti. “Futboldan daha önemli şeyler olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Örneğin sağlık. Her iki taraftar kampı da anında tepki gösterdi ve yardımın hızlı bir şekilde sağlanabilmesini sağladı. İlgiyi hak ediyorsun,” kulüp Twitter hesabından yazdı.