Union kaleci antrenörü Gspurning Avusturya’ya yardım etmeli

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Heyecan verici ikinci iş: Union kaleci antrenörü Gspurning Avusturya’ya yardım etmeli

Frederik Rönnow’u Bundesliga’nın en iyi kalecilerinden biri yapan 41 yaşındaki oyuncu, gelecekte Avusturya’nın milli kalecisini de çalıştıracak.

Michael Gspurning, uzmanlığıyla anavatanı Avusturya’da da rağbet görmektedir.aşçı/imago

1. FC Union Berlin’in Şampiyonlar Ligi yerleri için mücadelede Frederik Rönnow’da Bundesliga’nın en iyi kalecilerinden birine güvenebilmesini sağlamaktan sorumludur. Dane’in kaleci oyununun son haftalarda ve aylarda istikrar kazanmaya devam etmesi. Bu nedenle, evinizde bir kaleci koçu olarak işinizden de yararlanmak istemenize şaşmamalı. Kısacası: Avusturyalı Michael Gspurning (41) gelecekte Avusturya milli takımının kalecisini de geliştirmeli, yani ÖFB takım patronu Ralf Rangnick’i uzmanlığıyla desteklemeli.

Knezeviç yedek olarak iş başında

2016 yazından itibaren Irons ile bir buçuk yıllık sözleşmesi bulunan ve ardından Aralık 2017’de kaleci antrenörlüğü görevini devralan Michael Gspurning, Avusturya Futbol Federasyonu’nda Robert Almer’in yerini alacak. Ve bu hemen etkili olur. 1. FC Union, yokluğunda Niklas Knezeviç’in yerine geçeceğini hemen duyurdu. 26 yaşındaki oyuncu zaten gençlik akademisinde kaleci koordinatörü olarak çalıştığı ve sık sık profesyonel kalecilerle çalıştığı için bu açıktı.

İtalya'dan cazip çağrı: Danilho Doekhi yazın 1. FC Union'dan ayrılacak mı?

İtalya’dan cazip çağrı: Danilho Doekhi yazın 1. FC Union’dan ayrılacak mı?
  • hisseler
Graz’da doğan ve Avusturya milli takımında üç uluslararası maça çıkan Gspurning, 1. FC Union Berlin’deki sorumlulara “bu taahhüdü benim için mümkün kıldıkları için teşekkür etti. Şahsen, milli takıma geri döndüğüm için çok mutluyum ve takım ve teknik ekiple çalışmayı dört gözle bekliyorum. Özellikle gelecek yıl Almanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası elemelerinde.”

Avusturya, Avrupa Şampiyonası ön eleme turuna F Grubu’nda iki galibiyetle başladı (Azerbaycan’a karşı 4-1, Estonya’ya karşı 2-1), 17 Haziran’da favori Belçika ve üç gün sonra İsveç ile oynamak zorunda.