“Union Şampiyonlar Ligi’ne ulaşırsa, o zaman…”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Hertha taraftarı Hanning: “Union, Şampiyonlar Ligi’ne ulaşırsa, o zaman…”

Bob Hanning, Füchse Berlin’in menajeri ama aynı zamanda Hertha BSC’nin de hayranı. Ancak Berliner Zeitung ile öncelikle 1. FC Union Berlin hakkında konuştu.

Franz Becki

,

Nils Malzahn

Bob Hanning, sezon sonunda 1. FC Union Berlin için umutlu.Marco Steinbrenner/dpa

Bob Hanning baştan sona spora takıntılıdır. Başarılı yönetici, bu haftalarda Bundesliga hentbol takımı Füchse Berlin ile şampiyonluk maçına çıkıyor. Ama başkentteki diğer sporlara da bakıyor. 55 yaşındaki oyuncu, Hertha Berlin taraftarı olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi sıralaması yarışında 1. FC Union Berlin için umutlu.

“Bütünsel bir yaklaşım izliyorum ve ne tür bir spor olursa olsun, Berlin’in sporu başarılı olursa bunun bizim sporumuz için faydalı olacağını düşünüyorum. Hanning, Berliner Zeitung’a verdiği bir röportajda hiçbir zaman böyle bir rekabet ortamına sahip olmadım, ancak her zaman tüm resmi kafamda tutuyorum ve bu yüzden kıskanmaktan tamamen uzağım” diye açıklıyor.

Hanning, Cumartesi günü Köpenickers ile oynayan İsviçreli hakkında, “Birlik için parmaklarımı çapraz tutuyorum çünkü bu bizim için iyi olur ve ayrıca Urs Fischer’in koç olarak performansı gerçekten olağanüstü ve buna büyük saygı duyuyorum.” ( 15:30) SC Freiburg’u Alte Försterei’deki stadyumda karşılıyor. Her iki takım da puan olarak aynı seviyede ve gerçekten kaybetmeyi göze alamaz.

Hanning, “Union Şampiyonlar Ligi’ne ulaştığında, bu çok özel bir şey” diyor. Füchsen Berlin ile, 27 Mayıs’ta Montpellier HB’ye karşı oynanacak Avrupa Ligi’nde yarı finalde – 1. FC Union Berlin’in Werder Bremen’e karşı oynadığı sezon finaline paralel.

Onun bakış açısına göre, Irons ilk kez Avrupa’nın en büyük kulüp müsabakasına gerçekten çıksaydı ne kadar önemli olurdu? Hanning, “Bu, Union için olduğu kadar Berlin sporu için de harika olurdu” diye açıklıyor. Spor şehri Berlin bundan faydalanacaktır. Ve ayrıca Berlin’deki diğer tüm spor kulüpleri, çünkü bu, Berlin’de sporun önemini önemli ölçüde artıracaktır.