“Union’daki kariyerimi bitirmeyi umursamıyorum”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Rani Khedira: “Union’daki kariyerimi bitirmeyi umursamıyorum”

1. FC Union Berlin’in kaptan yardımcısı Rani Khedira, Irons ile olan sözleşmesini uzattı. Şimdi onun için neden kolay olduğunu açıklıyor.

Rani Khedira üçüncü sezonuna bu yaz 1. FC Union Berlin’de başlayacak.Soeren Stache/dpa

1. FC Union Berlin taraftarlarının, bu hafta VfL Bochum ile hayal kırıklığı yaratan 1-1 berabere kalmasıyla ilgili olumsuz düşünceleri düşünmek için fazla zamanı olmadı. Ana sebep: Pazartesi günü kulüp, kaptan yardımcısı Rani Khedira ile sözleşmenin uzatıldığını duyurdu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu yaz Köpenick’te üçüncü sezonuna başlayacak. Yeni sözleşmenin en az iki yıl süreyle geçerli olacağı varsayılabilir.

“Bir sonraki adımı Union ile atmak istiyorum. Kulübün gelişimi son yıllarda sansasyonel oldu ve ben bunun bir parçası olmaya devam etmek istiyorum.”

Khedira için bahsedilen “sonraki adım”, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmakla ilgili değil, kulübü Bundesliga’da kurmaya yönelik uzun vadeli planla ilgili. “Bunun için” diyor, “buradaki insanlar çok ama çok minnettar.” Ayrıca bunu bir sır olarak saklamıyor, bir diğer önemli olan da tam olarak bu insanlar ve her hafta stadyumda yaydıkları atmosfer. nokta: “Her zaman, evden arkadaşlarım beni ziyaret ettiğinde, bana günler sonra, Berlin’den ayrıldıklarında burada stadyum deneyiminin ne kadar harika olduğunu yazıyorlar. Bu çok özel.”

Basında çıkan haberler: Union yıldızı Sheraldo Becker hakkında sözleşme karışıklığı

Basında çıkan haberler: Union yıldızı Sheraldo Becker hakkında sözleşme karışıklığı
  • hisseler
Dünya şampiyonu Sami’nin küçük kardeşi, teknik direktör Urs Fischer’in sisteminde demirbaş. Savunma önünde, tek altı kişi olarak, neredeyse tartışmasız bir normal yere sahip. Khedira, İsviçreli teknik direktörün sahadaki ilk temas noktası, çünkü kaptan Christopher Trimmel, kışın imza atan Josip Juranovic ile rekabette giderek daha sık yedek kulübesinde oturmak zorunda kalıyor.

Onun nerede olduğu kesinlikle belli değildi. Khedira’nın mali açıdan daha kazançlı olabilecek başka istekleri de vardı. Ama kalbi artık Birlik’e bağlı. Ama artık 29 yaşında yurt dışına çıkma zamanı gelmişti. Ya da değil?

“23 yaşında Real Madrid’e giden kardeşimle gördüm. Bu kişilik gelişimi için bir şeyler yapar. Yeni bir dil öğrenmenin de yanlış bir tarafı yok. Bu yüzden bilinçaltında hala bir rol oynayabilir, ancak kariyerimi Union’da bitirmeyi de umursamıyorum.”

Sözleşme uzatıldı!  Rani Khedira, Union Berlin'de kalıyor

Sözleşme uzatıldı! Rani Khedira, Union Berlin’de kalıyor
  • hisseler
Khedira Bundesliga’da ne kadar tecrübeli olsa da Şampiyonlar Ligi’nde de oynamadı. Union Berlin ile bu yıl birinci sınıfa ulaşma şansı belki de her zamankinden daha fazla. “Gerçekçi ve havalı olmalıyız. Beşinci olursak, yine olağanüstü bir sezon olacak. Bu fırsata kaybedecek bir şeyimiz olduğu, bunun yerine sadece kazanabileceğimiz zihniyetiyle yaklaşmamalıyız.”

Pazar günü (19:30) uluslararası yarışmadaki altı finalin ilki Khedira and Co.’yu Borussia Mönchengladbach’a götürecek. “Acımasız bir kaliteleri var. Bu sezon Bayern veya Dortmund’u yendiklerinde zaten gösterdiler”, Stuttgart’ın yerlisi rakibine saygı duyuyor. “Yuvarlanmalarına izin verirseniz, oradaki herhangi bir rakip için inanılmaz derecede zor olacaktır.”

Ancak sezonun son hamlesinde Pazar gününden daha fazlasını düşünmek istemiyor. Eski kulübü Augsburg ile Mayıs ayında yapacağı düello sorulduğunda, kaptan yardımcısı bunu “çok uzakta” olarak nitelendirdi. Artık bu işareti kırmak için önceki sezonun nihai hesaplarından alınan 57 puanı akılda tutmaktan çok daha fazlası var.