Union’ın Augsburg’daki yenilgisine ilişkin oylamalar

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
“Hala büyük şeyler başarabiliriz”: Union’ın Augsburg’daki yenilgisine ilişkin sesler

Union Berlin, Augsburg’daki göreve kısa bir eğitim kampında hazırlanmıştı, ancak ne yazık ki az farkla kaybetti. Oyun için oylar!

Franz Becki

Ve

Nils Malzahn

Union forveti Kevin Behrens ve FC Augsburg’dan Felix Uduokhai düelloda.kolbert-press/imago

Kevin Behrens: Bir maç kaybettik ama hala büyük bir şeyler yapma şansımız var. Hala dokuz puan kaldı ve mümkün olduğu kadar çok puan almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ve sonunda bunun ne için yeterli olduğunu göreceksiniz. Bugün ilk yarı yakaladığımız şansları değerlendiremedik. İkinci yarıda o enerjiyi geri alamadık. Bunun neden olduğunu da söyleyemem.

Rani Khedira: Bugün verimlilikten yoksunduk. İlk yarıda 3-4 net pozisyon yakaladık. Orada verimliyseniz, liderliği ele geçirebilirsiniz. Ve bundan sonra oyun farklı bir şekilde ilerleyebilir ama ne yazık ki başarılı olamadık. Dolayısıyla bugün bu yenilgiyle yaşamak zorundayız. Hâlâ uluslararası alanda oynamak istiyoruz ve şimdi Freiburg ile oynayacağımız bir sonraki maça odaklanmalıyız.

Urs Fischer: Bugün çok zorlanıyorum. Gereksiz ve sinir bozucu bir yenilgi. Takımım ilk yarıda harika oynadı ve öne geçmek için birkaç şans yakaladı. Sonra dikkat etmedik ve yakalandık. Son yirmi dakikada takım yeniden baskı kurmayı başardı. Ama gol atamazsan, kaybedersin. Bu berbat.

Enrico Maassen: Bugün bu maçı kazanabildiğimiz için çok mutlu ve gururluyum. Yedi maçın ardından nihayet tekrar üç puan alabilmiş olmamız harika. Bugün çok çekişmeli bir maçta biraz şanslıydık. Yine de oyun tarzımız göz önüne alındığında galibiyetin hak edilmediğini düşünüyorum. Bu bizim için çok iyi bir başlangıç pozisyonu ve Urs’a Şampiyonlar Ligi’ne ulaşmak için en iyisini diliyorum ki bu hala mümkün.