Union’ın Leverkusen ile berabere kalmasına ilişkin oylar

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
“Her puan yardımcı olur”: Union’ın Leverkusen ile berabere kalmasına ilişkin oylar

Bayer Leverkusen ile oynanan maçta iki savunma da kazandı. Kazanılan bir puan mı, kaybedilen iki puan mı? Sabır oyununun sesleri.

Franz Becki

Bayer Leverkusen'i 0-0 yenen 1. FC Union Berlin'den Sheraldo Becker, Diogo Leite ve Jerome Roussillon (soldan).

Bayer Leverkusen’i 0-0 yenen 1. FC Union Berlin’den Sheraldo Becker, Diogo Leite ve Jerome Roussillon (soldan). Fotoğraf kabini/imago

Sheraldo Becker: Çok gol pozisyonu bulduk ve değerlendiremedik. Yine de takımın iyi performans gösterdiğini ve bir puanla mutlu olabileceğimizi düşünüyorum. Gol atamamış olmak acı verse de. Her maçı kazanmak istiyoruz, bu yüzden futbol oynuyoruz. Bugün berabere kaldık ama çok iyi bir takıma karşı. Artık bir sonraki maça bakmalıyız.

Robin kemiği: Böyle hücum eden bir takıma karşı temiz bir sayfa tutmak başlı başına bir onurdur. Bugünkü hedefimiz buydu, birlikte savunduk ve yakın mesafelere sahibiz ve bugün bunu başardık. Bir geçiş durumunda biraz daha fazla şans veya daha fazla tutarlılıkla oyunu bile kazanabilirdiniz, ancak sonuçta sorun yok. Her puan bize yardımcı oluyor ve namağlup kalmak doğal olarak özgüven getiriyor.

Urs Fischer: Yoğun, harika bir 0-0’lık oyun, ben bunu böyle tanımlardım. Benim açımdan bugün ligin en formda takımına karşı oynadık ve 90 dakikayı çok iyi bir şekilde kapattık. Bir veya iki şansımız vardı ama rakiplerimiz de öyle. Bugün Leverkusen’den gelen bu transfer oyununu çok iyi etkisiz hale getirdik. Takımım çok övgü alıyor – benim için patlayıcı bir 0-0 maçıydı.

Xabi Alonso: Union bu sezon evinde kaybetmedi ve bugün nedenini anladık. Onlar güçlü ve çok iyi organize edilmiş bir taraf. İlk yarıda birkaç şansımız oldu ama Union da öyle. Genel olarak iyi savunma yaptık. Sonunda beraberliğin adil bir sonuç olduğunu söyleyebilirim.