Urs Fischer 3-0’a rağmen eleştiriyor: oylar Birliğin zaferi için!

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Urs Fischer 3-0’a rağmen eleştiriyor: oylar Birliğin zaferi için!

Maçın gidişatı sonuç kadar net olmadı: Union Berlin, Stuttgart’ı 3-0 mağlup etti ancak ardından özeleştirisini de dile getirdi. Oyunun sesleri.

Urs Fischer (solda) Ve Bruno Labbadia, özellikle ilk yarıda Union Berlin’den zayıf bir performans gördü.nordphoto GmbH/Engler/Imago

Christopher Trimmel: İlk yarıda birkaç iyi geçiş yaptık ama Stuttgart iyi iş çıkardı. Çoğu zaman yeterince hassas değildik ve bazı durumlarda Sheraldo Becker’ı daha iyi kullanabilirdik. Devre arasına eksik girmememiz önemliydi çünkü o zaman farklı bir maç olabilirdi. Uluslararası ticarete hak kazanmak istiyorsanız, bu tür oyunları kazanmalısınız. Sheraldo’nun attığı gol beni sevindirdi ama sonuçta önemli olan galibiyet.

Lennart Izgara: Tabii son birkaç gün çok çalkantılı geçti. First Union’ın bağlılığı beni çok mutlu etti. Bugün oynamama izin verilmiş olması pastanın üzerindeki kremaydı. Beşinciden altı puan geride olmamız güzel ama daha bitecek sekiz maç var ve çok şey olabilir. Ayrıca şu anda rekabetin oyunlarına daha önce olduğundan daha fazla baktığımız hissine kapılmıyorum.

Urs Fischer (basın toplantısında): Stuttgart ilk yarıda çok iyi iş çıkardı ama bunda bizim de büyük payımız oldu. Keskinlik, hazırlık, ritim değişikliğimiz yoktu. Düellolarda yeterince tutarlı değildik ve molada geride kalmadığımız için şanslıydık. İkinci yarının ilk 20-25 dakikasında, bizi gerçekten farklı kılan takımın yüzünü gördük. Sonuç olarak, şanslı bir galibiyetti.

Bruno Labbadia (basın toplantısında): Union Berlin deplasmanında ilk yarıda daha iyi oynayamazsınız. Üç büyük şansımız vardı ve gol kabul edilmedi, tek sorunumuz gol atamamak. İkinci yarıda ilk golü birdenbire yedik, ardından diğer golleri de çok rahat dağıttık. Union gibi masanın başındaysanız, şans sizden yanadır. Bizim için şu anda tam tersi.