UYGUN Parti’den Bağımsız Türkiye Partisi’ne ziyaret

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
UYGUN Parti’den Bağımsız Türkiye Partisi’ne ziyaret
BTP Genel Lideri Hüseyin Baş: Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum

YETERLİ Parti Genel Lider Yardımcısı Koray Aydın: Ülke problemleriyle ilgili istişarede bulunduk

UYGUN Parti Genel Lider Yardımcısı Koray Aydın Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Lideri Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

BTP Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Hüseyin Baş Koray Aydın’a merhum genel lider Prof.Dr.Haydar Baş’ın Ulusal İktisat Modeli ve Güzel Geldin Atatürk kitaplarını armağan etti.

Türkiye’nin siyasi ve iktisat gündemi üzerine değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmenin akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan BTP önderi Hüseyin Baş, “İYİ Parti Genel Lider Yardımcısı Sayın Koray Aydın’ı ve birlikteindeki heyeti genel merkezimizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” sözlerini kullandı.

Koray Aydın ise twitter hesabından “İYİ Parti GİK üyelerimiz Mehmet Aslan ve Yavuz Aydın beyefendiyle bir arada Bağımsız Türkiye Partisi Genel Lideri Hüseyin Baş beyefendiye yeni genel merkezlerinde güzel olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverlikleri için Sayın Genel Lidere ve arkadaşlarına epeyce teşekkür ediyoruz.” açıklaması yaptı.

“Meseleleri bir arada müzakere etme kabiliyetini kazanmak en yanlışsız olanıdır”

ÂLÂ Parti Genel Lider Yardımcısı Koray Aydın BTP Genel Merkezi’nden çıkışında ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı; “Bağımsız Türkiye Partisi Genel Liderimizle bir arada olduk. Aslında buna gereksinimimiz vardı. Uzun vakittir bir ortaya gelip istişare etmeyi düşünüyorduk. Bugün vakit olarak kesiştik. Kendisi bize randevu verdi, bizler de buna icabet ettik. Ülke sıkıntılarıyla ilgili istişarede bulunduk. İki taraf için de faydalı olduğunu düşünüyorum. Zira istişare külçeşidini kaybetmiş bir toplum yapısı var. Birbiriyle konuşamayan, didişen bir toplum yapısı var. Buna rağmen bir ortaya gelip sorunları bir arada müzakere etme kabiliyetini kazanmak en hakikat olanıdır. Bugün onu yaşattık, kendisine teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı