Vitor Pereira hakkında flaş tez: Dönemi tamamlamasını beklemiyorum

tesbih

New member
Vitor Pereira hakkında flaş tez: Dönemi tamamlamasını beklemiyorum Fenerbahçe Üstün Lig’in 10. haftasında Kadıköy’de Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Fenerbaheçli gazeteci Serdar Ali Çelikler, Vitor Pereira’yı sert bir yazı ile eleştirdi. İşte Çelikler’in yazısı:

“Fenerbahçe uzun uzun ölüyor. Yaşadığını sanıyor lakin bunun ismi yaşamak değil uzun mevt. Son 2 yıldır olduğu üzere.

Aziz Yıldırım, uzun ve tarihi hem de başarılı başkanlık periyodunun son 4 yılını 0 kupa ile tamamladı. Artık Fenerbahçe’ye verecek bir şeyi kalmamıştı. Hakikaten F.Bahçe milleti, Aziz Başkan’ı gönderip Ali Koç’u seçti. Tarihi farkla.. Birinci yılını ikinci yılını geçelim. 4. yılda uzun mevt sürüyor. F.Bahçe muhtemelen tarihinde birinci kez 8. karavana yılını geçirecek. Aziz Bey’in gidişi, sadece gitmesi gerektiğini anlaması olması gerektiğinden uzun sürdüğü için beğenilen olmamıştı. Elbet bu yaşananlardan ibret almak lazım.

Vitor Pereira, kimse alınamadığı; kimse getirilemediği için tercih edilmişti. Kendisi de Allah için düzgün başladı. Fakat günler geçtikçe o da geriledi. İnadı başını yedi. ‘Yedi’ diyorum zira seneyi tamamlamasını beklemiyorum artık. Ben de dahil kendisine güvenenleri yanılttı. Tercih edildiği günden bu yana eleştiren Gürcan Bilgiç’i haklı çıkardı. Vitor’un gönderilmesi gündeme gelecektir. Lakin daha dönem başında kimseyi getiremeyenler bu biçimdesi bir kaosta kimi getirebilirler? Bu dönem bence Alanya maçında kapandı. Seneye bakmak lazım. Tahminen makul bir hoca tercihi ile Türkiye Kupası hedeflenebilir.

‘Bundan daha sonra ne yapılması lazım’ın epeyce fazla hususu var.

Birinci husus twitter’ı kapatmak. Trollerin işine son vermek olmalı.

daha sonraki husus de güzel kalpli olmak.

daha sonrası futbolu bilenler tarafınca çarçabuk bulunacaktır.”