Vitor Pereira: Konferans Ligi’nde elimizden geleni yapacağız lakin değerli olan lig

tesbih

New member
Vitor Pereira: Konferans Ligi’nde elimizden geleni yapacağız lakin değerli olan lig Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira, Eintracht Frankfurt müsabakası daha sonrasında açıklamalarda bulundu.

Küme maçlarını kıymetlendiren Vitor Pereira “Bu kümede ayrıntılar belirleyici oldu. Frankfurt ve Antwerp maçında kaçırdığımız penaltılar, Olympiakos maçında son dakikada yediğimiz gol. Çok mücadeleci bir küme oldu. Evimizdeki Olympiakos maçı haricinde her maçta hayli yeterli oynadık. O maçta da 3 kontratak golüyle yenildik. Gelecek sene Avrupa’da hayli daha uygun performans göstereceğiz” dedi.

“GAZİANTEP MAÇI KIYMETLİ OLACAK”

Pereira, ligde pazartesi günü oynayacakları Gaziantep maçı ile ilgili olarak, “Bu maçı oynarken aklımızda bir daha sonraki maç oluyor. Ana maksadımız lig. Gaziantep maçı değerli olacak. Gaziantep hocasının dediklerine bir şey diyemem, kendi ekip hakkında konuşurum” diye konuştu.

“PELKAS’IN VAKTE GEREKSİNİMİ VAR”

Portekizli teknik adam, Pelkas’ın performansıyla ilgili soruya, “Benim için en değerlisi onun bu kadroya yardım etmek istediğini görmek. Vakte muhtaçlığı var. Daha fazla mühlet alıp oynaması gerekiyor performansını arttırıp seviyeyi yakalayabilmesi için. Bugün elinden gelenin en uygununu yaptı kadroya yardım edebilmek için” biçiminde yanıt verdi.

“ANA AMACIMIZ LİG”

Gayelerinin ellerinden gelenin en uygununu yapmak olduğunu vurgulayan Pereira, “Ligi öncelik olarak görmemiz benim değil kulübün önceliği ligi kazanmak. Konferansta güçlü gruplar var. Şuan yapmamız gereken şey önümüzdeki maça bakmak. Kadro ortasındaki dengeyi muhafazaya çalışıyoruz. Ana maksadımız lig kaybettiğimiz puanları telafi etmek ve hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.