Vitor Pereira, Valencia’ya övgü dolu kelamlar söylemiş oldu

tesbih

New member
Vitor Pereira, Valencia’ya övgü dolu kelamlar söylemiş oldu F.Bahçe’nin hem Avrupa tıpkı vakitte ligde muvaffakiyet sağlamasının arkasında yatan gerçek, Vitor Pereira’nın işini yeterli yapması. Bir defa sisteminden ödün vermedi. İkincisi kendisindilk evvel grubun başına geçen teknik yöneticilerin göz ucuyla baktığı Muhammed, Arda, Fatih üzere gençleri ekibe kazandırdı. Formada adalet sağladı. Hak edene verdi. Grupta sakatlar var, ayrıyeten çabucak hemen transfer yapılmadı ve uzun vakittir grup santrforsuz oynuyor. Portekizli çalıştırıcıya güveniyorum. Geldiğinde başımda soru işaretleri vardı. Artık bunların hepsini sildim. Pereira Finlandiya’da hat-trick yapan Valencia hakkında övgü dolu kelamlar söylerken “Sakatlıktan çıktı 3 gol attı, bu her insanın yapabileceği bir şey değil” diye konuştu. Bu ortada Sarı-Lacivertlilerin 19 yaşındaki futbolcusu Gürkan Lider, Portekiz 1. Lig grubu Famalicao’ya transfer oldu.

KOÇ: BAHTIMIZ YÜKSEK

F.Bahçe Lideri Ali Koç, UEFA Avrupa Ligi kurasıyla ilgili olarak, “Gruptaki talihimizi devasa yükseklikte görüyorum. Mutluyum çektiğimiz kuradan. Ülke olarak acil puanlara muhtaçlığımız var” dedi. Transfer görüşmelerinin sürdüğünü ve yeni transferleri UEFA listesine kaydedebilmek için ağır mesai harcadıklarını vurgulayan Koç, “Hocamızın verdiği net isimler var. Görüşmeler de devam ediyor. Bunları, kurallara uyarak 2 Eylül’e yetiştirip listeye kaydettirmek” tabirlerini kullandı.

‘GENÇLERDEN UMUTLUYUZ’

Muhammed, Arda ve Fatih üzere genç oyuncuların epey uygun performans sergilediğinin altını çizen Ali Koç, bu mevzuda Pereira’nın teşekkürü hak ettiğini vurguladı. “ergenlerden epeyce memnun ve umutluyuz” diyen Koç, en büyük hayalinin, Avrupa’nın gıpta ile bakacağı bir F.Bahçe akademisi kurmak olduğunu da söylemiş oldu.

‘TAZMİNAT ÇEREZ PARASI’